heartbeat

Sabtu, 12 Februari 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

wokeyh, 1st of all, aku tengok contest neh macam menarik, so aku nak join. aku join bukan sebab nak menang, tapi nak tayang kucing - kucing aku, hehehehe, kirenya nak show off lah. hehehehe, jangan marah tuan sponsor contest neh, but seyes, sy memang nak join contest neh.






saya sudah link-kan picture neh ke tuan punye blog, dan saya juga sudah follow awak. lagi? owh, tagged ye? saya tagged kepada semua pengunjung blog saya neh, tidak kira siapa pon. sekian terima kasih. dibawa, saya telah sajikan semua pandangan mata pengunjung blog saya dengan gambar - gambar asli kucing saya.

senarai wajah - wajah penyeri keluarga saya selama kami hidup bersama :

dari diorang KECHIK kami sekeluarga jaga

tak kira hitam, putih, oren, kelabu, kiteorang jaga jugak, kerana SAYANG.

kalau merajuk, kiteorang PUJUK diorang, hehehehe

kireorang akan biarkan mereka mencari KEHIDUPAN sendiri

kucing neh nama dia MAHARAJA, dia hilang, sama ada orang curik atau dia lari

neh dia lah, sempat lagi capture sebelum dia hilang.
last statement daripada saya :

TUHAN CIPTAKAN KUCING UNTUK MANUSIA MERASA KASIH SAYANG DARIPADA SEEKOR HARIMAU

4 ulasan:

  1. timeksh sbb join contest nie;)
    goodluck;D

    BalasPadam
  2. mak saya tak kasi n haramkan kitorang amik gambor kucing kat umh..
    sebab mak kate lau amik mesti jap ag dia sakit la...hilang la..mati la..
    tapi tak pasti la..tu mitos ke ape..
    jgn percya..
    kebetulan je kot yang jadi dalam family kitorang

    BalasPadam
  3. shamsiah shamsuddin : huhuhuhu, kucing2 sy yg nk sgt bergambor..sy zasss je bak kate wahid dlm melodi..hehehehe

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai