heartbeat

Ahad, 13 Februari 2011

Good News For Me

entry pendek sahaja. Ya Allah! aku macam tak percaya dengan apa yang aku baru lihat. kejap - kejap, nak menggedik dahulu. wokeyh, orang yang aku nak aku cerita neh tak sama dengan yang sebelum. 



( o_0 )


( o_0 )


( o_0 )


( o_0 )

rupa - rupanya dia dah single. aku tak perasanlah sejak bila dia single kan, sebab aku cuma seperti seekor burung yang memerhatikan segala butiran di permukaan tanah daripada awangan. tiba - tiba je hati nak view page facebook die, and tup! tup! tup! ... aku lihat status die single.


hati shahsyaz : betol ke neh??? ke menipu je lebih? 

otak shahsyaz : tapi kenapa aku nak menggedik neh? dia dah single dia punyer care r, ko apehal nak sibuk? buzybody dengan kehidupan orang lain? shuu, shuu!

hati shahsyaz : tak, aku cuma excitedlah. hehehehe.

so, sampai disitu sahaja perbualan hati dan otak aku. kelihatan, aku agak menarik dengan favourite quaotation dia dalam facebook. mungkinkah dia membaca blog aku? oh, no! aku mengharapkan jawapan " TIDAK ".


neh r yg sempat aku prt sc

aku dh ksik bedal2 edit smpi x nmpk muke..

5 ulasan:

  1. syedGraphiX : hehehe, kenelah edit smpi x nmpk muka, sbb takowt ade org knl dier dlm blog neh...


    miaa spungen : seyes i suke giler kt dier!!! smpi pena mntk nk bergambar dgn die je..lepas tuh terus demam..hehehehe

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai