heartbeat

Khamis, 3 November 2011

Hobi Petang - Petang

as salammualaikum dan selamat sejahtera.

tadi, mata aku agak terbeliak apabila melihat,





daripada bilangan 18 tuh naik terows jadi .....










hahahaaa, terkejowt dong aku, semua gara - gara seorang blogger neh. tak payahlah aku cerita apehal dengan blogger tuh, tapi atas jasa anda, naik sikit traffic blog i, thanx, :), tumpang populariti sekejap. and seperti jangkaan aku, memang semua pembaca neh asalnya daripada ...









memang datang daripada twitter sebab aku ade follow blogger tuh. wokayh stop pada cerita blogger tuh, aku nak cerita lain. hobi aku petang tadi, agaknya aku dah bosan sangat melilit shawl, kunun nak lilit macam hana tajima, langsung takde!

haram! bukan hana tajima! tapi hanau tajimau! aku dah naik geram nak pusing - pusing shawl satin tuh, sampai naik lenguh tangan aku memusing, hahahaaaa.

aku cuba guna tutorial neh taw, :



 


aku try, tapi naik bengang aku, so, aku letak and campak shawl th tepi katil and terus bukak Paint dalam lappy neh and start melukis. nak tahu aku lukis ape???
taraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




kreativiti aku mengalahkan budak - budak tadika KEMAS, hahaha, :P
gelak plak bila aku tengok semula, :P



3 ulasan:

  1. hahahaaaa, a'ah kan, comeyh mcm zmn2 bdak2 tadika dulu jew, :)

    BalasPadam
  2. hahahaaaa, a'ah kan, comeyh mcm zmn2 bdak2 tadika dulu jew, :)

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai