heartbeat

Sabtu, 26 November 2011

Muslim Cedera

as salam dan selamat sejahtera, 


lama tak update blog neh kan??? pulak tuh nak update dengan cerita bola. aku neh takdelah fanatik sangat or terer sangat nak bercerita pasal bola. tapi, berita yang aku baca dalam page peminat Muslim Ahmad, dengar cerita die injured and tak dapat nak main untuk lawan Bahrain kali neh. 


tapi, aku heranlah, bukan ke Bahrain tuh salah satu negara Islam jugak?? bukan ke hari Ahad tuh awal Muharam?? ke diorang sambut sehari awal?? muehehehheee, nak tahu gak, sebab seingat aku, negara Arab sambut Hari Raya / Ramadhan, sehari awal daripada Malaysia. teruja nak tahu sangat - sangat. 


kejap, kejap, berbalik pada tajuk kita, aku tak berapa nak surelah kan, sebab admin page tuh bukan Muslim, tapi yang aku tahu, Izzaq dah tentu sah tak main sebab injured. lagi pon, rasanya hari neh on the way pergi ke suatu tempat kowt, aku taw pon sebab sempat add dia sebelum full, hehehhe, :P. aku print screen yea, :)




ye, aku orang last komen. aku jarang sangat komen atlet - atlet, sebab kompem komen aku tak pernah dibalas, kecuali 1 komen muslim ahmad neh, aku komen, die reply, memang terus angau aku dibuatnya, hahahahaaaa. 


kadang - kadang budak laki selalu cakap macam neh, 


alah, perempuan support team bola sepak sebab hensem je kan??? kalau tak ensem, mimpilah nak support


aku akui, betul gak tuh, tapi, seyesly, aku sokong muslim, tak kire timing lah, dia injured ke, single ( seyes????!!! ) ke, dah berpunyer semula ( sedeyh balik!!!!! ) ke, aku tetap sokong!! tetap support. kalau betul dia injured, siapalah backup dia yea??? tertanya - tanya. so, marilah kita sama - sama menonton perlawanan tuh esok live, :)


semoga harimau muda buat yang terbaik, tak kiralah, korang menang kew, kalah kew, korang tetap juara di mata aku, sebab aku jeles sangat - sangat dengan korang taw!!! korang telah membanggakan Malaysia, dan aku teringin sekali mahu Malaysia berbangga dengan aku. nak kata aku neh terer sukan?? baru naik 2 anak tangga, dan semput. nak cakap aku neh berani berhujah, lemah pendirian diri, tapi semangat tuh masih ada. mungkin, sokong harimau muda okayh kowt??? huhuhuhuhuuuuu. 


aku kadang - kadang tertanya, muslim / izzaq / kfcm / ke sape - sape pemain bola ada baca tak blog aku neh???


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai