heartbeat

Rabu, 16 November 2011

Short Update

as salam dan selamat sejahtera.

short update from me, :). sekadar nak bercerita untuk apa aktiviti aku minggu neh. oh ya, tadi aku tengok movie In Time. seriussss! tak rugi aku bazirkan masa selama 2 jam untuk donlod ko movie. memang superrbbb r! seronok gilew movie tuh.



movie tuh mengisahkan masa sangat penting sehingga boleh dijadikan urusan jual beli untuk seharian. serius best! pulak - pulak hero die Justin Timberlake. berangan sekejap nak dapatkan lelaki macam Justin Timberlake. hahahahahahahahahaaaa.




ouh, aku dah ada hamster baru. nama dia Hemo - Hemo. hahahahaha, :D. sekarang neh ( sdg aku menulis entry neh ) dia dah tidow dalam roda biru tuh. suka dia. :)




ouh ya, esok aku ada test dalam System Design. aih, tak study lagi neh, sebab tak tahu nak baca amende, blurrrrr. last - last aku pike, nak study apa note yang aku tulis dalam buku je lah.

start esok, aku mula buzy. malam tuh ada meeting untuk FYE. program untuk budak - budak tahun 1. lepas tuh, aku dah settlekan hamper, cuma aku rasa, aku bungkus agak buruk, peduli r. malas nak pikir. and then. pihak Alumni UTM ( thanx Alumni, <3 )dah luluskan sumbangan, so tunggu nak amek hadiah tuh hari Jumaat neh. Amri pulak settlekan untuk hadiah daripada fakulti pulak.

wahhh? macam tak percaya aku dapat buat semua kerja tuh dengan jayanya. tunggu program tuh pulak hujung minggu neh. insyaAllah, aku hapdet jugak blog aku dengan cerita dalam program tuh.

so long, regards from me, :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai