heartbeat

Ahad, 13 November 2011

Meeting

as salam dan selamat sejahtera.


attention! minggu neh aku bakan buzy macam Perdana Menteri. minggu neh aku perlu menjadi AJK cenderahati yang berkaliber, di samping itu aku perlu melawan sakit badan aku neh. seterusnya aku kene bersabar dengan pengurusan kolej aku neh. enta bila nak repair plug kat bilik aku neh. sakit hati sungguh.

tadi meeting, takdelah lawak, cuma, pok cen suka wat meeting dia sendiri. orang tengah sibuk meeting, dia boleh plak cerita kisah lain, hahahaa, memang tugas - tugas khas die lah tuh.

so, next week maybe tak update. ade ke orang baca blog aku neh?? hahahahaaaaa, aku dah jarang kowt masuk dlm group - group blog. blog sekarang pown dah macam cendawan tumbuh selepas hujan turun. banyak sangat, haaaaiiiihh.




yes! neh gambar aku kat waterfall, hahahahahaa, :D



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai