heartbeat

Selasa, 22 November 2011

Kemenangan Berpihak Kepada Kami

as salam dan selamat sejahtera!!!

kemenangan adalah berpihak kepada kami!!!!!

kalaulah aku merupakan pemain bola, tuh lah yang aku laungkan selain Alhamdulillah, Syukuran, SubhanAllah, 

memang dah sampai masa Malaysia wajar menerima kemenangan ini, :)

semua cerita pasal kemenangan Harimau Muda, so, aku taknak terlepas peluang nak bercerita jugak. memang semalam merupakan matching paling lama aku tengok ( kalau Malaysia lah ). 

takpe, takpe, lepas neh korang memang terbaik!!!



fakri sebenarnya bagi aku okayh, cuma malam semalam dia agak spoilt, takpelah, dah nasib dia, tapi dia sangat humble bagi aku, kerana dia masih mahukan pasukan Perak dia berbanding dengan Harimau Muda. kiranya, dia setialah, :D

aku ada juga tengok search keyword ke blog aku, macam biasa, Muslim Ahmad, yang terbaru Izzaq Faris Ramlan. 


haaaaa, neh aku kasik gambar Izzaq, aku taw, kalau perempuan, musti tergiler - giler. aku rasa, semalam, kalau dia tak injured, aku gerenti 2-1 Malaysia!!! hahahha, semangat berkobar - kobar aku neh !!! mula - mula aku kenal Izzaq neh dalam game mana ea??? tengah ingatkan, kalau tak silap aku, masa pemilihan untuk sukan amende tah, yang Malaysia kalah juga dengan Singapore tuh. tensen aku time tuh! rasa nak tembak je Singapore. dahlah datang Johor bawak kereta laju macam nak mampos. macam jalan tuh ada nama dia pulak. 

atceli, blog aku neh takdelah cerita banyak sangat pasal pemain bola kan?? sebabnya aku cuma minat diorang ikowt musim, kalau rasa nak minat, minatlah, tapi Ahmad Muslim, sememangnya aku minat, even die kawen pown, hahahahhaaaaaaa. 


nampak tuh?? yang jersi 24??? ahhahaaa, my BF, :P


gambar neh aku rasa, aku ada salah kowt, biasalah, inchik Google


lihatlah betapa taff nye body Izzaq Faris Ramlam, sebab tuh aku terpesona and nama dia aku paling ingat. aku tak taw kenapa, aku ingat sangat kat nama dia, :)


wokayh, sampai di sini sahaja aku bercerita pasal bola. nak stop, makan, lapar kowt. 



4 ulasan:

  1. amboi2~~~~ huhuhu..
    tgk bola katne smlm???

    BalasPadam
  2. 2 tempat =

    - kat bilik tv kolej sendiri
    -kolej9, hahaha, neh time nk mkn, sbb amek kwn kt kompleks sukan..

    BalasPadam
  3. ahmad haziq azlan = benar2, kita menang, :)

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai