heartbeat

Sabtu, 12 November 2011

Waterfall

as salam dan selamat sejahtera.

semalam, seharian aku travel ke Kota Tinggi untuk pergi ke waterfall. waduh, neh semua kes balik awal sangat untuk cuti SEMester kunun!

so, aku, Pak2, Puraq, Paien, Sara, Ina, Aza, Dira, Lyn, Nabila, Jahidi, Pok Cen, Chak, Haziq Kamal, and Chiang bersetuju untuk pergi waterfall yang terletak kat Kota Tinggi. 3 kereta pergi.

sampai kat waterfall, memang niat aku cuma nak mandi jew, so, pedulik hape ngan makhluk - makhluk lain kan???so, aku pown berusaha untuk menghiburkan hati yang lara ini kan?????? bermandi - manda memang seronok!

lepas tuh, yang tak boleh belahnya, aku boleh terlupa nak bawak seluar lain. terpaksalah aku memakai seluar yang sama aku guna untuk mandi tuh. nasiblah dapat kering sebelum sampai ke restoran steambot kat Mamalyn.

hahhahaahaaa, malam tuh pulak, pergi melantak steambot kat Mamalyn. aku tak berapa nak makan banyak steambot, sebab makanan yang dicelur, so aku banyak goreng kat tepi - tepi jew. aku celur meehoon dalam tomyam lepas tuh makan dengan chopstick. pastuh adalah aku makan makanan lain macam fishball, nugget, sedikit ayam dan daging, pasuh telur. ahhahahahaaaaa, :D. tangan aku banyak terkena api, so minta maap kalau aku banyak melatah, sebab aku terkejut, sekian.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai