heartbeat

Isnin, 30 Ogos 2010

CeritaSemalam!~

kasihan kat aku neh...dah r fon aku hilang...susah nk bergambar...hah!!!
sok luse, aku de duit, aku beli kamera dslr...haaaa..puas sy...
semalam aku rase hepy sangat even tired mase nak balik..maybe jln2 kt JB kowt...heee!~
plez!!en.hazazi yg bawak..aku just penumpang dibelakang..nanti ade duit byk2..aku g r city square...
even though tengok dr luar ( sebenarnya hati teringin nak pergi ), xpe2...sabar2..sem 2 kite belasah g...haaaaa..terasa r macam berjalan - jalan kat KL...
ceritanye begini...
ade 2 kereta, 1 kereta hazazi, 1 agi kereta pyon.. ( entah betol ke x aku eja neh ), pas tuh, niesah dia halau ( alah, dia nk ngan pyon r tuh ) aku, haniey, n nurul kt kereta hazazi.. ( even kereta hazazi dah season, tp mampu membawa aku berjalan2..berjasa )



hah!tuh city square nyer..tp aku g mlm, so nmpk cahaya neon aje r...memula g Taman Damansara Aliff utk berbuka puasa, KFC..abis r jugak duit aku ( eh, baru aku igt, pki duit nurul, kene cocok agi duit neh aku ), lepas dh mkn2, g r berjalan2 kt Danga Bay dulu..dah puas bergambar ala2 model, terus haniey dpt SMS dr intermeddiate ( PALAPES ) katenye ade meeting...nak larik punyer psl, haniey n nurul ajk jln2 kt gate nk hampir2 ke Singapore ( dalam kenangan je nak pergi )


sempat plak tuh kiteorg g Bazar Johor, boleh tahan barang2 kat ctuh...sebenarnya, aku excited, heeeee, ea r dok kt skudai ade pe je????

tp betol r..dok kt johor kene de transport..but aku neh jenis yg xnk ambek kesempatan..bila aku perlukan sahaja...aku bukan jenis mcm seseorg...bile seseorg tuh ade transport, mmg guna je transport die je...

memanglah kite tong2 minyak..tp fikir2 r..sampai bila ko nk naik keta org tuh???kata org mmg x kisah, tp kata hati org tuh???sendiri mau pike r...aku byk agi geng yg ade kereta kt cneh, tp x penah ajk diorg kuar..aku takut mengganggu diorg je..kecuali kalau sehala, baru aku ikut..itu pon payah aku nk bg jawapan..kalau ditolak, katanye sombong, kalau diterima, apa kata hatinya plak kn???hati org sukar dijangka..sukar dibaca ( bukan sukar, mmg x bleh baca pon ), so piker2 r...sbb tuh aku xnk bwk motor..aku dh wat keputusan...


****************************************************

aish..tujuan utama aku datang PSZ neh nk print, tp aku tengok, melambak betol org nk print, so aku update dulu blog aku.....


****************************************************

ituh cerita manusia, kdg2 aku berasa untung kerana dilahirkan di dalam family yg sgt garang n berdisplin..kerana aku x manja sgt...alhamdulillah..aku mampu berdikari..sbb suatu hari, aku akan tinggalkan ibubapa aku..and aku nk betolkn 1 pernyataan..bukan ibubapa yg tinggalkan kita ( kalau meninggal tuh lain cerita r ), tetapi kita yg akn meninggalkan mereka..x percaya???ko tengok diri ko r..ko belajar mne???Universiti kan???Jauh dari mak bapak kan???Ade mak bapak tuh pindah rumah??Xde kan??ko yg pindah tempat kan???so??betol x pernyataan aku neh???


teddy bear ( sebenarnye nk, tp xde org nk bg )



****************************************************

aduh..merepek dh neh...
semakin ramai yg nk print neh, wokeyh, i stop update ea..

owh!!
kpd en. hazazi...ko dtg r Kinrara...
aku boleh bwk ko g I-city..
insyaAllah...

terima kasih bawak kami berjalan - jalan...

=))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai