heartbeat

Selasa, 10 Ogos 2010

SoalanApekahIni!~

BFF aku suka tanya kt aku taw..mcm2..and aku pulak jenis suka menjawab je...ape aku nk jwb pon aku x kesah...tapi aku x berani pulak nk jwb soalan lec aku..agi2 MGH..hahahaha..

tadi wakil kelas aku, 2SGG, Adam..ape tah full name mamat tuh..lahir 91 tuh...kowt..die kata 2SGG x united..macam mana nak united???baru 40 orang dah puak2...puak labu sayong r ( jenal cakap r ) dah 1 puak...puak direct entry ( iaitu puak aku )..puak aina ( ituh x masuk campor )..
kiteorg cuba merapatkan tali silaturrahim..tapi x berjaya...mungkin masih dalam penitian agi...mungkin 2SGG sedang berjalan mencari sesuatu mende yg boleh mensatukan kiteorg neh..sesungguhnya aku sendiri x taw ape yg aku merepek di malam ari ineh????!

berbalik kpd tajuk kite tadi...soalan apekah ini???paham x???kadang - kadang BFF aku suka tanya soalan - soalan yg agk tragis dlm pementasan hidup aku neh...yelah..hidupkan bagai pentas dunia kita..kitalah pelakon utama yang akan menciptakan skrip sendiri untuk terus berlakon di dalam pementasan ini...dan macam biasa aku akan menjawab tanpa sebarang perasaan dan riak wajah aku yang selambek...dan sebenarnya aku nak mengaku..setiap kali soalan yang agak tragis itu ditanya, hati aku yg lembek neh sebenarnya terasa seperti ditoreh oleh pisau belet ( pisau seposen ) lalu mengeluarkan cairan darah pekat berwarna merah (darah aku warna pekat merah )...cairan darah itu akan mengalir dan menyebabkan luka torehan itu pedih..tapi air mata aku tahankan saja...buat apa menangis untuk torehan hati itu..semakin lama luka itu mula bernanah sebab x dirawat..dah luka tuh terbuka..luka yg terbuka perlukan rawatan n dibalut..jd aku sentiasa akan memastikan luka aku itu dirawat even cara paksaan atau relaan..tetapi sesungguhnya...aku dh x mampu nak menjawab soalan2 tragis..jd stop tanya aku soalan2 itu..aku rayu....
p/s: antara soalan2nya...
  • ca'ol..ko tak nak cari pengganti farid ker???
  • ca'ol..sini banyak laki ensem2 dr farid..tak teringin ke???
  • ca'ol..ko x rindu ke kt farid??? ( pliz..soalan ini haram didengar ditelinga aku )
  • ca'ol..muka laki tuh macam faridlah..kan???
  • ca'ol..macam mana boleh putus ngan farid??? ( sila baca post aku yg mengumpat part 2 )
  • ca'ol..aku ade laki baru..ko nk knl??? ( ish )
p/s: ini jawapan aku secara mutlak...

  • farid adalah lelaki yg aku masih syg n masih bertakhta dihati aku...
  • farid lelaki plg kacak pena aku knl...
  • aku rindu sgt2 kt farid sehingga aku membenci dia...
  • farid mmg byk muka sama..dh die ade style sendiri...
  • sila baca ye post aku tuh...
  • tak nak..aku xde nafsu nk knl ngn mana2 jantan pon skg neh...
sekian terima kasih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai