heartbeat

Ahad, 15 Ogos 2010

Talentime!~

Setelah berhempas pulas menyiapkan digitized, akhirnya hampir dapat aku siapkan kerja itu...ada satu agi kerja yg harus aku siapkan, etika pulak...aduh, senak perut aku dibuatnya...

orang selalu bertanya pada aku, dari mana aku dapat ilham nak karang sebuah cerita, aku cuma jawab, terlintas di fikiran...aku dah kata, kebolehan aku ialah, making story, and everybody akan percaya dgn cerita aku and xkn dapat tahu kalau aku menipu, kecuali kalau orang tu pro r..cerita - cerita yang ditulis oleh aku dlm label talentime tu adalah hasil fikiran aku..aku cuma suka making story, and publish..sebab tu r masa aku kechik2 aku ade cita2 nk jd penulis tersohor...alik2 jd geospatialist...jd r..drpd xde langsung kan???tapi percaya atau tidak, aku tak pandai nak buat sajak..x reti r...hahahaha..setelah lama lp aku diformat, akhirnya lp aku kembali ke bentuk yang asal...alhamdulillah..

well guys and gurls..klu aku ade ilham nk wat cite, aku buat ea..
x kira bila2 pon...




aeno, aku promote kucing ko!~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai