heartbeat

Jumaat, 29 April 2011

Aku Minat Ex BF Nanad????!

as salam dan selamat sejahtera kepada semua




hari neh ada 2 entry, hehehe. tajuk? baca dah tajuk? kontroversi tak? tak kenal Nanad? alah, aku tak buat lagilah bloglist. bukan tak nak buat, tapi hilang ke mana bloglist tuh. nanti aku buat. esok nak mengulangkaji pelajaran, so, malam neh ambil kesempatan untuk meng-update blog sebelum bersawang lagi blog aku neh, :)




korang tahu kan first paper aku ialah Advanced English for Academic Communication, so, pada waktu petang tuh, mula - mula nak dibuat ceritalah, aku ternampak cikgu Arif, tapi aku takut nak tegur, takut salah orang, tapi apabila aku pandang kereta dia, aku rasa aku tak salah orang, nak tegur, tapi kawan aku dah tarik bawak masuk ke dalam N24.




sampai di N24, ada pulak kucing hitam yang ambil exam English neh, bertuah, kucing Communication neh, :). siap ikowt kiteorang masuk dalam dewan exam, keluar pon sekali dengan kiteorang jugak. aish, aish, patutnya anak - anak muda zaman sekarang kene mencontohi semangat yang ditunjukkan oleh kucing tuh.




wokeyh, ketika jam menunjukkan pukul 2.28pm, pengawas peperiksaan pon menyatakan seksyen - seksyen yang memang mengambil exam disitu. entah macam mana, boleh pulak, seksyen 24 sesat kat N24. diorang sekelas pulak yang sesat, memang kesianlah. lawak pon ada, siap diorang menjerit kat luar " malu!!! ".





kelas yang salah seksyen tuh ialah bdak sport ( patut body taff!! i like!! ). salah seorangnya dah aku tertarik. hitam manis orangnya, tinggi, body builder. petang tuh dia pakai baju hijau lumut, tepi - tepi ada warna agak kuning - kuning kusam. yes! i remembered it. 





ketika menjawab English tuh, aku memang tak berhenti menulis, sehinggalah aku berjaya siapkan, tengok - tengok, aku ada lagi 30 minit untuk merehat - rehatkan jari - jemari yang dah letih bagai nak rak tuh. kalau aku tahu, aku jawab dengan rileks je sepanjang paper tuh.





abis menjawab, sampai bilik, aku terus komen - komen dalam utm bloggers. aku tanya siapa kenal sport science, hehehe, nanad give the respons. haiyak, aku pon dengan hati berbunga - bunganya terus bercerita pasal lelaki yang aku minat tiba - tiba tadi tuh.





neh lah part paling aku sedih kowt, sampai aku post kat FB sedehy aku tuh, aishhh, tak pernahlah aku sesedih begini. hahhaa, poyo je taw aku neh. rupa - rupanya lelaki yang aku dok ushar tuh ialah EX bf Nanad. huwaaaaaa, memang sedeyhlah jiwa neh. 



bukti aku sedeyh dan ade kucing di dalam dewan tuh

jejaka - jejaka neh semua sudah berpunyer :)


apasal tah, bila aku dah minat kat seseorang lelaki tuh, mesti lelaki tuh dah berpunya tak pon, akan berpunya. benci taw, i hate this part right here, eh, lama tak dengar lagu tuh. pulak, apasal Windows Media Player aku mainkan lagu This I Promise U - N'Sync. adessss, merembes - rembes air hidong aku menangis neh. selalu sangat macam tuh. mula - mula neh, adalah aku minat kat seorang jejaka neh, asalnya TUT, nanti korang kenal. lagi pon, dia follow blog aku. tup, tup, selang 2 - 3 hari, aku tengok, dia sudah dipunyai oleh seorang gadis ( freehair pulak ), adess, memang melepaslah aku. jangan nak salahkan die pulak syazyan!





wokeyh, fullstop pasal lelaki tuh. lepas je Nanad cerita yang lelaki tuh EX dia, terus aku cakap taknak kenal, hahahaa, kecian kat aku neh taw.





p/s : siapa nak berkenalan dengan saya? sila angkat tangan macam saya.. hehehe :)

2 ulasan:

  1. wahahhaah!!!
    hadoi!!! sedih sgt ke??
    jom lah wat iklan "Gadis Mencari BF."
    tampal kat meranti jom!!!hak3

    BalasPadam
  2. dah tampal, tp tuh iklan utk lelaki2 berkening lebat, hahahaa

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai