heartbeat

Sabtu, 30 April 2011

Royal Wedding




as salam dan selamat sejahtera kepada semua





wah hari neh memang semangat aku nak meng-hapdet blog, sebab aku ada banyak inspirasi nak membuat entry baru. wokeyh, semalam kan Prince William n Princess Kate berkahwin, excuse me, I use better words untuk mereka berdua sekejap. wokeyh, macam perkahwinan Datuk Sheikh Muzaffar Shah dan isterinya, macam tuh la penantian untuk royal wedding neh. 






pandangan aku lebih kepada Prince Harry, sebab dari kecil lagi, aku cuma perhatikan Prince Harry, even orang - orang di Britain mengatakan Prince Harry neh " nakal ", ye ker? aku masih memerhatikan Prince Harry sebab wajah dia lebih menyerupai mendiang Lady D, ibu die yang meninggal dunia tuh. wooahhh, 1 dunia kowt terkejut apabila mengetahui Lady Diana meninggal dunia. ada ura - ura mengatakan yang Lady D nak convertlah, scandallah, dan aku pon tak tahu sangat pasal cerita kerabat diraja.






aku pernah terfikir, kalaulah aku neh anak diraja, pastinye hidup aku penuh protokol yang harus dipatuhi, sorrylah, aku neh bukannya jenis ikut arahan or displin pon. aku hidup macam anak - anak biasa, anak - anak jalanan seni, chewah, mana ayat aku dapat neh.






wokeyh, stop disitu cerita mengenai angan - angan aku. so, entry kali neh nak aku nak tunjukkan beberapa gambar yang aku rasa sangat indah, :), so saksikanlah, :), semua gambar neh aku dapat dari link di atas sekali sebelum aku mulakan entry neh, :)




still good looking




amaze



she's beautiful



good looking, hot!



harry, i'm still looking on you, eventhough u allready have chelsy, urrrghhh!




sweet <3



5 ulasan:

  1. huaawaaaa...haisyhh..silap3...yess!!...haha..

    BalasPadam
  2. hahhaa, ko neh haniey, :P


    terima kenyataanlah...

    BalasPadam
  3. u nampak tak mase kat balcony tu prince charles ade dukung sorang budak escort tu. comel gila!

    BalasPadam
  4. sayamejai : x nmpk ler...i x tengok sgt diorg kawen, sbb i smpi2 je tengok2 diorg dh bas kiss



    nanad : tibe2 ternampak prince Harry, :)

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai