heartbeat

Jumaat, 29 April 2011

Fenomena Sasa dan Lebat

as salam dan salam sejahtera kepada semua :)




hari neh beta ( perasan sikit sebab hari neh kan Prince William and Princess Kate kawen ) ingin mengisytiharkan sesuatu. hari neh merupakan hari " Fenomena Sasa dan Lebat ". 




hehehe, actually, sebenarnya, neh semua kes blogger seorang neh, buat entry pasal putus cinta, so, aku dan Nanad ( blog itik kuning ) pon mulalah komen - komen, sampailah terkantoi. terkantoi apa? sila skrol down, thats mean, baca sampai habislah, hehehe, :)




bertemankan lagu yang temanya memang pasal cinta, hamek ko, hehehehe. apa yang kantoinye ialah Nanad rupa - rupanya sangat meminati lelaki yang berkening lebat, hahahahhaaaaaaa. tak sangka rupanya Nanad, hahahaa, minat kening lebat. shaz tak minat lelaki kening lebat. 




aku minat, minat, minat, minat, rasanya semua orang tahu apa yang aku minat neh, hehehehe. nak cakap juga. hehehehe. aku minat sangat - sangat kat lelaki yang berbadan sasa dan berkulit hitam manis, hehehehe. lelaki berkulit putih jambu, i tak minat, bosan! lelaki kepeng, i yang kene jaga mereka! lelaki kening tebal? hahaha, kalau body die body builder, minat je, ooops, hehehe :) tetapi, sekiranya lelaki tuh berbadan sasa tapi berkulit putih melepak, aku tak minat, tak tahu kenapa. 




memang memilihlah aku neh, kan? kan ? kan ? hehehe.




sekian aku bercerita mengenai lelaki yang aku minat. kenapa? kenapa? owh, nak tahu yeh kenapa aku minat lelaki macam neh? ehmmmm, aku minat lelaki body builder, sebab, aku kan dah besar, so kenalah minat kat lelaki berbadan besar jugak, peliklah kalau aku tiba - tiba ber-boyfriend-kan lelaki kurus, hahaha, lagi - lagi kalau pinggang 29, hahahaa. aku suka orang kulit hitam manis ( tapi bukan gagak hitam ), sebab aku dah bosan putih melepak. kulit sawo matang pon tak seberapa minat. hitam manis juga sebab black is beauty, kucing aku pon warna hitam. hehehehehehe :)




owh, once more, i don't need a boy who can really play guitar or others musical instrument, because i can play a guitar and i can singing, just my voice not talent as dato siti nurhaliza.




sekian, dadada, nanti update lagi, :)



sasa tak kucing aku neh??? hehehe

sila jangan jeles nanad, :)

tekalah spe awek kening tebal neh, :)

5 ulasan:

  1. ohmaigodddddd..abg jehan kayeeee....mane aci..sob3

    BalasPadam
  2. oh!!!!
    gmbr sape yg comel tu???huhuhu

    BalasPadam
  3. ecah : hahahaha, omaigod, hehehe



    nad : spe tuh yg comeyh nanad???? :P

    BalasPadam
  4. jadi, tak minat kpop la ni ek? =p

    BalasPadam
  5. eel : tuh rahsie, hehehe :P

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai