heartbeat

Ahad, 17 April 2011

Pengaruh Izzaq Faris Ramlan


^_________________________^

curik kat Facebook dia :P


^_______*_______^

As salam and salam sejahtera to all my readers.


How are u all?? Sihat tak korang semua? Rindu pula rasanya nak bercerita dengan korang. Hari neh tajuknya agak simple, tetapi sangat misteri. Menjadi misteri kerana benda tuh tiba – tiba sahaja muncul di dalam kepala hotak neh sejak 2 menjak neh. So, memang sangat menghairankan.  Wokeyh, nak memendekkan masa, aku nak bercerita mengenai nama. Ya, tapi bukan keunikan nama aku. Ya, saya tahu, nama saya sangat unik. Aku nak bercerita mengenai nama yang tiba – tiba sahaja muncul di fikiran aku iaitu IZZAQ IZZANI.


Well, semua benda neh terjadi ketika aku meng – add Izzaq Faris Ramlan ( padahal jejaka bola sepak neh tak bersalah pon ). Ketika itu, aku tertarik dengan nama Izzaq dan semenjak tuh, aku tergabungkan nama Izzaq dan Izzani, maka ketika itu, nama yang terhasil ialah IZZAQ IZZANI. Kuat betol pengaruh Izaaq Faris Ramlan neh.


Tiba – tiba aku terfikir, apa kaitan nama tuh dengan aku? Boleh jadi nama itu untuk bayi perempuan. Mungkin nama tuh bakal dijadikan nama untuk bayi aku yang bakal datang ( kene letak “ BAKAL “ ) ? atau pun nama tuh merupakan nama seorang lelaki? Lelaki yang akan menyempurnakan kehidupan aku? Aku mash blur. Nama itu wujud setelah aku bermimpi. Aish, semakin merepeklah aku.

   
Sambung balik, jika nak difikirkan, nama IZZAQ IZZANI tuh sedap juga nak didengar dan disebut, kalau tambah Shahrul kat depan tuh pon okay juga. Tambah Nurul pon sedap juga, senang cerita, nama IZZAQ IZZANI  neh universal name. so everyone can have that name. but the point is, why is so mystery with me? And why I’m keep going remember that name??


Is that name belongs to someone will be my beloved? Second time I said this point. Maybe that’s name is so unique, hehhe. Yeah, FIY, I’ m already search that name in Facebook and Google, but, naaa, nothing. The result is nothing, just some crappy nasty result I got. Then I change my skype name to IZZAQ IZZANI  and I want to stick with that name. I’m not gonna change it anymore. Maybe I deserve a boy with that name.


So, boys or girls out there, who ever got this name “ IZZAQ IZZANI ” , please contact me. Yuuccks! Geli aku, hahaha, takdelah, aku nak berkawan dengan korang semua. Cuma aku hairan, kenapa nama tuh sangat abadi di dalam hati aku?



P/S : mentang2 aku dah bukak anonymous komen, jgn plak letak nama IZZAQ IZZANI kemudian cakap, IZZAQ IZZANI u dah sampai, mmg lu langsi lu mati r jawabnyer.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai