heartbeat

Ahad, 3 April 2011

Episod Student Berwawasan ~ Part 2

Assalamualaikum semua!~

Hai, di pagi yang indah ini marilah anda membuang keruh dan ambil yang jernih. Yang neh merupakan part 2 bagi Episod Student Berwawasan ~ Part 1. Actually last week, ada pemilihan bilik untuk sesiapa yang dapat kuota kolej taw.

Wokeyh, anda masih ingat lagi tak kepada entry aku yang bertajuk Interview Paling Sempoi Di Abad Ini? Entry tuh aku de cerita pasal kuota Kolej 11. Aku dah diluluskan untuk mendapat kuota Kolej 11. Kemudiannya aku mendapati ada sesetengah pihak bercakaran pendapat dan bermusuh – musuhan. Ush...apa nak jadilah.

jangan gaduh2~~~

dush ko anjing!!~ haha, x baek r! anjing pon makhluk Allah S.W.T

Well, sebenarnya, aku tak nak bercerita lebih – lebih, kang aku dikatakan mengaibkan sesuatu pihak. Tetapi bagi aku, perkara tuh sebenarnya agak memalukan kerana kita sudah besar dan seharusnya bermuafakatlah untuk menyelesaikan semua perkara. Aku percaya, bukannya tak boleh dibawa berbincang. Cuma yang aku agak terkilan ialah bagi aku biarlah yang berkuasa melakukan segala hal – hal berkaitan dengan kuota Kolej 11. Mereka lebih adil. Kalau student yang uruskan, memang beginilah jadinya.


Jadi, kepada JKM Kolej 11, entry aku neh bukan untuk mengutuk atau mengaibkan sesiapa. Kalau korang terasa, aku susun 10 jari – jemariku dan memohon keampunan. Aku cuma student biasa yang mengutarakan pendapat sahaja. Dan Alhamdulillah, kamu semua telah mengambil satu keputusan yang bijak!~ keep it up!~.

Short entry but with a full meaning     ~

gambar neh sangat comel kan?


aku search gambar, tiba - tiba jumpa gambar neh, menarik sangat!~

4 ulasan:

  1. buang mase je burmusuhan ni.. :)

    BalasPadam
  2. heidi shafiq : mmg pon, sy setuju.. :)

    BalasPadam
  3. wahhhh..tahniah sbb dapat kuota Kolej 11...actually alief yg tolong taw.alief suruh orang besar kolej syaz terima syaz...hehehe

    BalasPadam
  4. alief : chewah,,,masheh alief sbb tlg shaz, :)

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai