heartbeat

Ahad, 3 April 2011

Episod Student Berwawasan ~ Part 3

Assalamualaikum semua !~

Bertemu lagi kita di part 3, hahaha, seronok beb! Tak sangka dah sampai bab 3 Episod Student Berwawasan aku neh. Wokeyh, dalam bab/part 3 neh, aku nak bercerita banyak mengenai tentang dinner kos aku. Aku merupakan unit protokol dan ditugaskan menjadi runner ketika majlis berlangsung. Runner? Means berlari? Hahaa, mungkinlah. Alhamdulillah, kurus aku, J

Selain menjadi runners, aku juga incharge skrip untuk MC. Penat seyh aku nak buat skrip. Contoh langsung takde. Chesss! Lepas tuh Encik JAH suka nak kasik aku tekanan. Lagilah butthurt.

FIY, I’m so excited when I’ve been chosen to be a runner that night. It is because I never participated in any annual dinner except for being a publicity. Hahahaa, all my friends said I can be a kepohci and can be just like a snake, a silent predators. When Ina, my course mate said to me :

‘ ca’ol, kau dengan aku jadi runners malam tuh’

So, I replied :

‘owh, runners tuh kejenye ape?’

Can you imagine? With a cute face I asked to Ina. Hahaha, Ina just smiled and explain to me about my responsibility. Well, my job is easy but quite difficult. I have to make sure all timing in perfect. Last but not least, I have to inform the latest news to the Emcee. Yeahhhh! You know what I’m thinking about, yes, a walkie – talkie. yeahhh, at least, I can touch it!~ J

Owh, jakun bebenor aku neh, hehheeee.

walkie - talkie zaman tok kaduk

aku and ina lah neh, beza neh lelaki

neh ke yg aku pakai nnt??

wau, jam pon ader..

2 ulasan:

  1. hahaha.. ok lettew runner.. HH jadik teknikal tolong bukak tutup tayangn LCD jek.. senang kan??? muahhaha

    BalasPadam
  2. HH : klu terslh tekan, buat malu je taw... tp syok kn keje mcm tuh??? :) :) :)

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai