heartbeat

Sabtu, 2 April 2011

Musuh Utama Kepada Semua Bloggers

Warggghhhhhh!

Lama sungguh aku tak update blog neh. Minta maaflah, seminggu neh memang sangat buzy. Dengan pelbagai kerja, test, assigment, fuhhh. Memang tak cukup tidur aku dibuatnya. Alah, last – last aku tidur gak. Cuma bezanya awal atau lewat sahaja. Ini dapat update pon sebab baru habis test Spatial Statistic. Oh, ya, aku tak dapat habiskan jawab, sebab kiraannya di dalam paper biasa, dan aku telah menghabiskan masa kat soalan yang meminta aku melukis bar graph. Haram jadah aku nak melukis, sedangkan aku kesuntukan masa. Soalan bar graph tuh pon tak siap, soalan lagi 1 pon salah jawab. Memang hancuslah paper Statistic. So, hari neh barulah berkesempatan untuk membuka akaun Blogger. Tengok – tengok ada update entry daripada NurulBadiah Lai.

Well, untuk pengetahuan anda, aku tak delah taksub sangat dengan Nurul, tetapi aku kagum dengan dia, because dia tak pernah layan sebarang fitnah neh, lagi – lagi yang nak menjatuhkan dirinya. Wokeyh, aku buat entry neh bukan untuk mengatakan aku neh sengaja nak membodek Nurul wokeyh? Aku cuma sangat terasa dengan komen – komen anynomous tuh. Agak boleh dikatakan kurang hajarlah bagi aku neh. Yang membuat aku hairan, kenapa tak nak menggunakan ID je? Ingat korang pakai ANYNOMOUS, kami neh tak boleh nak kesan ker? Ingat setiap jejak korang di blog atau di dunia internet neh ada IP address, dengan itu, semua manusia boleh di jejaki. Adoiyai, malas nak cerita panjang – panjang, karang ada jugak aku yang diserang oleh ANYNOMOUS tuh pulak, tak pasal – pasal aku lagi femes daripada Nurul, hehehheeee.

Berikut adalah gambar yang print screen daripada belog Nurul. 1st, aku bukan nak jatuhkan atau mengaibkan sesiapa pon. Aku cuma nak semua pembaca blog, tak kira r korang neh pembaca kepoh chi ke, silent readers ker, korang kena ambil iktibar. Jangan kutuk – mengutuk antara satu sama lain. Kepada NurulBadiah Lai, saya minta maaf kalau saya print screen tanpa kebenaran, saya cuma nak memberi nasihat kepada yang lain – lain.


tengok tarikh dan masa komen itu ditulis

tak mengapalah Nurul, maybe dah begituh cara dia untuk berkenalan dengan awak kowt???



10 ulasan:

  1. erk..hurm..
    nad ngah berfikir jap..
    huk3

    BalasPadam
  2. jahatnye org tuhh...hurmmm...x suke,kan?

    BalasPadam
  3. kak sunah : tp neh bukan komen utk sy, utk seorg blogger gak..cume agk sadis ayt nyer..mmg x patut ckp mcm tuh...

    BalasPadam
  4. nanad : nk pike pe nanad?? hehhee :)

    BalasPadam
  5. teh o ais limau : mmg jht kan???

    BalasPadam
  6. adushh cik anon ni mmg keje dia ngutuk je tau

    BalasPadam
  7. erhh saye benci cik anom ! huhu =]

    BalasPadam
  8. nisa : nak buat gane..org2 mcm neh harus wujud agr dunia neh seimbang.. :)

    BalasPadam
  9. zieha hisham : ehmmmm...semua nya x suker ngn anon..kita biarkan anon tuh..

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai