heartbeat

Rabu, 23 Mac 2011

Interview Paling Sempoi Di Abad Ini

Menakjubkan kerana hari neh dalam masa sehari aku update blog 3 kali sehari. Susah taw nak tengok aku macam neh. Neh kes apabila kelas banyak di cancel atau ditunda kemudian tiba - tiba kansel! Wokeyh, nak diceritakan, aku dan Pak2 ada interview atau ejaan mudahnya interbiu untuk kuota kolej 11. Kolej 11 merupakan kolej yang paling best (o_0) kowt. Nak dijadikan cerita, aku dapat tahu fullname and email F.A si Haniey. Ha, seronoklah kau Haniey. Aku je still tak dapat - dapat lagi nombor telefon double A tuh. Haish!~

Sambung cerita pasal interbiu tadi. Masa nak masuk, memang agak hot tempered r aku dengan budak - budak laki. Kata dia dah menunggu lama. Please r, semua orang menunggu kowt. Cuma cepat or lambat je. And aku dah lama menunggu, cuma malas nak menunjuk. Orang kata riak.

Nak taw apa soalan - soalan interbiu tadi? Mudah je. Soalan - soalannya ialah :


  • Siapa nama anda?
  • Dari jurusan apa?
  • Berapakah CGPA anda?
  • Dan bagi tahu sebab apa kami layak memberi anda kuota Kolej 11.

Hahaha, jawab sajalah Labu!!~ Aku pon bantailah menjawab. Hehehhee. Tersenyum indah di kesumat ini. Nak dekat habis tuh, memang Pak2 bole buat lawak pulak. Memang sahlah Pak2 neh.

Ayat - ayat Pak2 yang nak buat aku tergelak : 

eh, saya duduk searas dengan pembantu felo....tapi entah pe ke namanya.

Hahhaha, memang Kak Biha ( pembantu felo ) tergelak comeyh r. Hehehhee. Sebelah kanan dia Mak. Nama sebenar dia Shazliana. Sebelah Mak, Syuk, classmate aku. Paling hujung sekali, felo lelaki, namanya Majang Anak Landa. Taraaaaa. Siaplah 1 interbiu paling sempoi. Rugi aku tak rakam, kalau tak, dah boleh buat Vlog. Aish.!~

Di bawah ini aku dapat search gambar - gambar berkaitan dengan interview

penguin - penguin sedang menunggu turn, macam aku tadi

berdebar - debar seyh, last - last gelak

panel ade 4 orang


12 ulasan:

  1. hehehe..
    nice entry...
    visit u..

    BalasPadam
  2. hahaha
    ak sbnrnye x igt pown ayat yg ak ckp tadi...

    nebes punye pasal

    BalasPadam
  3. fara : tq dear!!!
    :)



    pak2 : hahaha, mmg lawak r tadi..nseb x kene dgn lt sam n lt muammar..hahaha, klu x, x tercakap langsung!

    BalasPadam
  4. pak2 : hahahhaahhaaa..mmg lawak seyes r!!~

    BalasPadam
  5. haha...

    susah nk jumpe org cam ak nih...

    sengal2 ayam

    BalasPadam
  6. hahahhaaa,, sengal2 ayam..pki minyak urut pon x ilang agi sakit sengal nyer..

    BalasPadam
  7. nak wat macam mne...

    dh hbs ikhtiar ... hahaha

    BalasPadam
  8. sy g intebiu kat kolej 9. agak sgt tak best, huhu

    BalasPadam
  9. lorhh..ruginnya tak rakam video..alief nak tgok..hehe

    BalasPadam
  10. cik azeya : k9 pon de interbiu ea????igt k11 je de..huhuhuuu





    alief : klu de pon, xnk ksik alief tengok...hahahaaaa......nnt alief ketawa berdekah2..

    BalasPadam
  11. nasib baik xkutuk saya kat sni hahaha

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai