heartbeat

Khamis, 27 Januari 2011

Aku Menggedik

You all! I nak menggedik kali neh. Pedulik hape I kalau u all tak suker, tapi memang entry kali neh I menggedik. U all nak taw tak? Tadi pagi tadi, ada discussion pasal kuiz untuk subjek I neh. Fuh, I kene tanda kertas BFF sendiri, berat tanggungjawab tuh! Yang I nak menggediknya, orang tuh yang tanda kertas I!!!!

Hahahaha. Hepy sangat - sangat!!! Time tanda kertas tuh, I memang daripada awal sampai last masa subjek tuh memang I tersengih je. Sengih macam kerang busuk! Kerang busuk pon tak macam I taw. Tapi, I tak taw lah macam mana dia tanda kertas I kan? Manalah taw, daripada 5 markah, die bagi seciput je. Dia tak bising pon. Entahlah, I plak, derma 5 ( fullmarks ) kat BFF I tuh. Aish, harap - haraplah fullmarks!

Wokeyh, cukup dengan penggunaan 'I U', hehehehe. Weyh, hati gembira betol. Huhuhu, siapa tak gembira, berbunga - bunga je hati aku tadi taw. Selama neh aku cuma berani main - main jeling je weyh. Tapi, nasib badan aku neh. Asalkan aku minat kat seseorang tuh, mesti orang tuh sudah berpunya. Adoyai, kecianlah kat aku neh. Aku suka sangat tengok dia. Muka dia macam Muslim Ahmad. Orangnye berbadan kechik - kechik je. Kekasihnya juga same macam dia, kiut - miut je. Aku suka sangat tengok dia. 

Sebab pertama aku suka dengan dia ialah walaupun dia kacak, mempunyai wajah yang menarik untuk ditonton, dia tak pernah memilih untuk memilih teman wanita. Kekasih dia tak seberapalah cantik mana pon. Maybe kiut kowt jika nak dibandingkan dengan dialah. Macam tak sepadanlah orang katakan. Mungkin juga dia tak gatal. Reason kedua. Aku masih tidak mengenali dia lagi, sebab aku tak pernah 1 group dengan dia. Kalau aku 1 group, haiyok!! Eh, aku pernah 1 group dengan dia. Masa mapping sem lepas. Eyup! For sure! Tapi masa tuh aku belom ada hidayah untuk menjadi secret admirer dia lagi.

Korang jangan risau, lepas neh aku akan bercerita mengenai dia. Segala perkembangan aku dan dia ( adoi! ) aku akan tulis dalam blog neh. Label dia ' Menggedik '. Hehehehe, ada sesiapa yang interest tak nak subscribe?

aku sebenarnya google gambar menggedik, banyak je, tapi plg menarik, yg neh la..kucing pon menggedik yeh..

7 ulasan:

  1. erkk..bole tahan kucing menggedik :P

    BalasPadam
  2. kucing menggedik ade style!!

    hehehe

    BalasPadam
  3. haha..style je kucing menggedik..haha

    BalasPadam
  4. puteri ain : mmg kucing sekarang neh..teror menggedik..kucing klu menggedik xper..jgn manusia..hahahaha

    BalasPadam
  5. tkpe... kumbang bkn seekor huhu

    BalasPadam
  6. tkpe... kumbang bkn seekor huhu

    BalasPadam
  7. mia spungen : betol2...nnt bleh crik org len...

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai