heartbeat

Ahad, 23 Januari 2011

Aku Tersangatlah Kecewa

Aku tersangatlah kecewa neh. Baca tajuk post pon korang dapat rasakan. Uh??? Oh, my God! Tak percaya aku selepas melihat beberapa bukti yang sangat sahih ineh. Maka, terpaksalah aku menelan sepahit - pahit hempedu lalu melepaskan segala kepedihan, kekecewaan yang bersarang di hati ineh. Lalu, aku mencari sinar kebahagiaan yang lain pulak, kerana aku percaya, aku mampu mencari sinaran ituh.

Cheh, mukadimmah aku entah pape je kan? Buat korang tergelak - gelak je. Perghhh! Tak sangka, Ituhlah yang korang pikirkan?? Taklah, kecewa tuh memang ada lah. Memang wujud, tapi aku malas nak pikir - pikir. Bukan kekasih aku. Just aku yang menggedix minat kat dia. Hahaha, mesti korang dah dapat agak kan? Op kos! Aku bercakap mengenai MUSLIM AHMAD. MUSLIM AHMAD dan kekasihnya.

Semalam kekasih dia approve aku dalam FB, so, aku terus view picture diorang. Bengkak je hati aku ( jeles! ). Hahahaha, okaylah, be a profesional! Memanglah aku jeleskan, tapi, sweet je aku tengok. Mungkin sebab MUSLIM AHMAD cari gadis yang bertudung, so, redup sikit mata aku memandangnya. Kirenye, aku sangat suka melihatnya. So, sebagai seorang gadis yang profesional, aku tak sabar nak tengok MUSLIM AHMAD dan kekasihnya menikah. Hahahhaa, tak tipulah! Memang teringin nak tengok sangat - sangat! Weyh, aku tak hipokrit r! Tak caye? Aku letakkan picture mereka berdua. Aku suka tengok diorang berdua.

sweet kan? sumber : FB awek dier

peminat setia, Muslim sumber : FB awek dier

hahaha, kiut!!! sumber : FB awek dier


Hehehe, kowt iye pon aku minat sangat ( obses ) ngan MUSLIM AHMAD, aku takdelah sampai tagged picture die kat FB die kan? Cuma hari tuh, entah sape g tagged, aku terima jerk. Hehehehe. One more, aku memang tak nak ada hubungan dengan lelaki - lelaki yang kerjanya bermain bola. Sebabnya, aku tak suka snagat dengan lelaki yang sibuk, buzy memanjang masa ( aku taw, musti ade org nk mrh aku ngn statement neh! ). Aku tak suke lelaki bagi aku alasan buzy, sibuk. Aduh, memang trauma lah aku mendengarnya. Cakap je tak suka, aku terima dengan hati terbuka! Ituh amaran aku. So, aku memang susah nak percaya dengan lelaki sekarang neh. And kalau aku tak suka, aku cakap terus terang. Hahahaha.

So, tak mungkin aku akan menghabiskan sisa - sisa hidup aku dengan lelaki bernama :
  • Fizow Omar
  • Kamal Adli
  • Muslim Ahmad
  • Fahrin Ahmad
Bagi aku, mereka terlalu buzy dengan kerjaya mereka. So, aku akan mencari lelaki lain. ( bunyi mcm patah hati jerk ). Lagi pon, siapalah aku untuk mereka, hahahahaha. Tapi, kalau dah jodoh, aku tak menolak taw!

14 ulasan:

  1. tak pe! saye paham. saye juge obses ngan KFMC. juge sudah punye makwe. ngee.

    BalasPadam
  2. nisa : agaklah juga berkaca - kaca....



    ayin : ituh agi parah tuh... KFCM..

    BalasPadam
  3. syahduuu hati sayaaa~ beli plaster berkotak2 nak tampal hatii ni XDD wakakaka ! hope diorang bahagia . sha nk minta, ambik pix2 ni buat entry ye , boleh ? :D

    BalasPadam
  4. scha : kecian kt adk kite neh..boleh2..amek je..akak pon men amek je dr fb..
    hehehehe, sbb tuh xde watermark..

    BalasPadam
  5. HAHAHA . nyiahahaha ! XD takpe2 aritu dah jumpa football player Piala Presiden Perlis . hensem gak ahhh :p (galoookk) tp usha gitu2 jee :P

    BalasPadam
  6. ha ha ha ha ha..adik neh mmg...!!

    cepat ade pengganti muslim...

    BalasPadam
  7. HAHAHA ! dah orang dah berpunyaaa XD HAHA tggu gg buat peee :P tp hensem gakk ahh player tuu ^^o

    BalasPadam
  8. hahaha, alah dik, players neh sumer dh de gf..

    BalasPadam
  9. HAHAHA ! XD ade gak yg tak de .senang2 cr vampire jeee XDD <3

    BalasPadam
  10. sama cantik sama padan. keh3

    :P

    BalasPadam
  11. scha : xnk r!!!! vampire isap darah!!!


    fatin : a'ah...sepadan je mereka berdua

    BalasPadam
  12. tak suke laki yg buzy jugak..hehe..

    BalasPadam
  13. MJ : taw xper..laki buzy neh len mcm je... tah ea tah tidak buzy mereka tuh...

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai