heartbeat

Sabtu, 15 Januari 2011

Header Baru ( Look!! Aku Puas Mencari Blog Tutor Yang Boleh Dipercayai )

neh header lama

 cantek tak???

well, puji tuh biar ikhlas cket..taw r tak lawa...
(T_T)
neh baru nak berjinak - jinak nak buat dalam PhotoShop.
actually, lama dah aku reti memakai adobe PhotoShop neh, tapi cuma nak cari idea nak buat je.
so, neh idea pertama aku, kalau korang nak komen ke, kritik ke, sila - silakan.
aku tak kisah.



header baru punyer! baek punyer!!!
yang neh baru siap tadi.
puaslah aku mencari belog tutor yang boleh dipercayai, dan aku menjumpainya.
so, aku pon mencuba untuk pertama kali.
ada gambar guitar, kucing - kucing aku, and of course aku lah.
dah nama belog aku, 
tak kan gambar Shah Rukh Khan plak kan??
mungkin sesatlah picture Shah Rukh Khan, tapi dalam post sahaja.

arrrr????

cadangan untuk membuat footer???
hahaha, tengoklah, yang header neh pon dah pening kepala nak buat.

arrr???
nak minta aku tolong buat???
err...hehehe, boleh je, tapi tinggalkan komen and link.

and..
aku akn cuba buatkan..

oh, ye, 
aku nak cerita jugak neh, kawan aku neh, nama dia Aza
die bercadang nak menjual inner muncung.
dia kata kelebihan inner ituh ialah inner itu akan muncung dan tak kan melekat kat muka, so nampak cun giler tanpa perlu menetas jahitan di belakang or beli yang dah siap keras punyer tuh.
so, kalau korang rasa2 berminat, bolehlah contact die kat Facebook dier
x pon, korang komen je kat post neh, and aku akan tanya kepada Aza ( kirenye aku jd org tengah r )
so, jangan lepaskan peluang keemasan/keperakkan/kegangsaan ineh..
(^_^)

6 ulasan:

  1. cntik header bru.kreatif..header sy bwt gune power point je..huhu(buta cmputer sket)

    BalasPadam
  2. wah?? teknologi jugak tuh..

    hahaha..
    klu buat gune power point gane???

    ( p/s : buatlah tutor cket..hehehe )
    ( p/s agi : nnt belanje air kt arked k11 )

    BalasPadam
  3. noor fatin : thanx!!! byk agi header kt sane yg lawa2 taw..

    BalasPadam
  4. comil! aki lgsung ta pndai buat gune adobe/ photoscape je mmpu. hui3

    BalasPadam
  5. owh... pinjam ayt nad kejap, kembang sedikit...

    hahahha, jgn riak!!

    time kaseh utk pujian tuh..

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai