heartbeat

Selasa, 18 Januari 2011

Segmen TERJAH by adewk yuyue

neh merupekn jwapan kpd segmen yuyue tuh taw!! dh ksik edit cket...

klik gmbr neh utk mengetahui dgn lebehy lanjut..

syarat2 segman nieyh :

1- kne follow yuyue (tuan tanah) dulu ler yer..alar..xsusah pown,klik bttn follow ajer kan2??..jgn isau,pada sesiapa yg join segman nieyh yuyue akan terjah blog dye n follow..nama segman pown "terjah"..ehehe :)

2-Copy banner (entah paper yuyue edit tuh..terpampang muke yuyue..agaga..),pastikan banner 2 di linkkan ke blog yuyue yer..:) n buat entry kenapa nak join segman nieyh..CONTOH : "saya join segman nieyh coz nak tambah follower/member and ingin mengenali follower2 sya dengan lebeyh rapat,bukan sekadar untuk tambah follower semata2"..korang reka lar aper2 pown,xpayah panjang b'jela2 pown xper..pendek2 ajer...;))

3-jawab soalan2 dibawah :

* Ceritakan serba sedikit tentang diri kamu

cerita pasal saya ye?? nama saya Shahrul Syazyan binti Shahbudin. saya lahir 22.07.1989, so umo sy pd thn 2011 ialah 22. sy dilahirkan di Port Dickson, dan membesar disitu sehingga berusia 12 tahun. after that pindah Kinrara dan stay disitu sehinggalah sekarang. sekolah terakhir sy ialah sek men teknik PD, dan sy menyambung study di UTM KL di dalam bidang Diploma Ukur Tanah. sekarang sy masih lagi belajar di dalam Bachleor in Geoinformatics di UTM Skudai, JB. masih lagi single dan tak berminat pon nak bercinta. obses dgn MUSLIMAHMAD, dan hobi ialah membaca, main internet kalau ade internet. cita - cita sy ialah nak menjd org yg berguna. abis cerita..

*Ada laman sosial??
-Fb 
ada..

http://www.facebook.com/shahrulsyazyan

-Twitter
ada gak

shahsyaz

-Myspace

xde, dh delete ( terdelete secare sendiri )
dll ( xde agi dh )

eh, email, 

shahrulsyazyanabu@hotmail.com

(senaraikan jer bape banyak pown)

*Kenangan PAHIT/MANIS(cerita cikit..ehe)

pahit - eksiden mase tahun lepas, saket sgt2
manis - dpt beli lappy, guitar ngn duit sendiri

*Sudah berapa lama kamu b'blogging?

lbh krg 3 tahun, dr 2009 agi..cume baru nk aktif je neh

*Ceritakan pengalaman sepanjang b'blogging

masih agi baru, tp sepjg berblogging neh, kebykkn diorg sgt laju ketika bw

*Nasihat kamu kepada blogger baru

jgn lupe daftar Nuffnang

4-Tagkan kepada beberapa kawan korang..paling cikit pown 2 orang..


5-Setelah siap tugasan/kerja sekolah korang,tinggalkan link entry korang kat enty nieyh yerp..(komen)..bukan chatbox yer,komen kat enty nie n tinggalkan link korang...

siap!!!

2 ulasan:

  1. ahahaha..thnx darl...ni yg tase nk join gak nh...=)

    BalasPadam
  2. fashionista : silakan..join segmen neh..neh mrupakan 1st segmen i masok..

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai