heartbeat

Rabu, 26 Januari 2011

Debaran Yang Dinantikan Hilang

Debaran yang ditunggu daripada semalam hingga sekarang sudah hilang! Hahahaha, seronoknya tak terkata - kata. Semalam punyalah aku berdebar untuk hari ini, dan akhirnya, hilang ketika jam menunjukkan pukul 9.27 am.

Sebenarnya pada hari ini ( 26.01.2011 ), ada lab test untuk subjek programming. Bagi aku programming merupakan killer subjek. Jantung aku memang berdegup kencanglah start daripada hari semalam lagi. Tapi, entah kenapa semalam, aku degil juga nak ber-blogwalking kat blog orang lain. So, dengan jiwa kental, aku pon log in blog aku, and update entry baru.

Hahahaa, naseb baik aku hari neh, test programing tak jadi. Hati aku bergumbira. Aku menjerit - jerit dalam hati! Seronok giler! Tak terkata - katalah hati aku neh. Sampai siap aku post kat Sahabat Blogger lagi tuh.

x bleh blah aku neh

4 ulasan:

  1. suka sangat dia...memang subjek programing agak susah tapi besh... ^_^

    BalasPadam
  2. hanim mahali : bg sy subjek programing neh payah..tp klu dpt run, n menjadi, mmg gumbira sgt2..

    BalasPadam
  3. namaku rahmat : bg sy, sumer psl programing payah...but i will find the solution!!!

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai