heartbeat

Rabu, 12 Januari 2011

Mimpi Yang Tak Sudah


aku rase, dlm2 byk2 gmbr, gmbr neh plg kiut sekali.. korg setuju x???
hahahha, komen2 r..
baru bleh feedback..



Semalam ( 11.1.11 , chantek nombor seyh ) aku and the gang berjalan 1 JB. Kebetulan JB cuti, memang gasak aku berjalan. Hahahaha, seronok taw. Jangan risau, ada picturenye, aku akan upload selepas dapatkannya daripada Haniey, BFF aku. Kebetulan, malam tuh, lepas puas berada di Jusco Tebrau, beralih pulak kat Danga Bay.

Sayang, kiteorang pergi Danga Bay waktu siang, memang tak wujud pape kejadian disitulah. Just budak – budak ( mcm kiteorg neh ) tuh je lah. And beberapa budak lelaki yang mencacatkan minda aku di Dangan Bay tuh. Hehehehe, kenapa aku cakap mencacatkan minda?? Eleh, peshen entah apa – apa, tapi ada hati nak mengorat Haniey ( BFF ). Memang aku hangen r.. sape tak hangen kan?? Memanglah aku senyum, sengih ( membajetkan diri ineh utk nmpk kiut ), sebenarnya dalam hati, nak je aku bukak silat kuntau aku neh. Erk????

Malam tuh pula Gjah ( BFF ), drive pergi makan nasi ayam penyet kat Restoran Pinang. Sedap giler!!! Tiba – tiba boleh pula buka topik mimpi. Entah mimpi apa diorang bercerita, and aku tertarik untuk jadikan sebagai post kali neh.


Kisah Mimpi 1

‘ Aku mimpi ada ular datang nak patuk aku, tapi kan, ular tuh dihalang and dipotong siap dimakan’


Eeeuuuuwwww, sapelah yang nak makan ular weyh???? Kalau dapat cantikkan kulit, sumpah, mati hidup balik pon aku tak kan makan.


Kisah Mimpi 2

‘ Aku mimpi tiba – tiba je berat badan aku naik mendadak, terkejut aku sampai pengsan’


Hahaha, naik berat je, bukan dosa.


Kisah Mimpi 3

‘ Aku mimpi ular tedung putih bercorak unik dekat leher nak patuk aku, tapi de orang tolong aku’


Agak – agak korang sebagai readers aku, mana 1 mimpi aku??? Teka cepat, aku akan bagi hadiah kalau korang dapatkan jawapan yang betul.



Wokeyh, neh pulak, aku nak bercerita maksud di sebalik semua mimpi neh. Orang kata, kalau anak dara mimpi ada ular nak mematuk, atau mimpi ular je, maknanya ada orang nak datang meminang. Tapi kata kawan aku ;

‘ berapa kali dah aku mimpi ular, takde pon yang datang minang’

Ituh orang kata, tafsiran mimpi. Kalau mimpi naik berat badan, tak silap aku, rezeki semakin merosot, tak pon, kesihatan badan tidak berapa mengizinkan. Tak mengapalah, nanti aku cek semula dalam buku tafsiran mimpi. Hahahaha, tapi kalau difikirkan, jadi adalah lelaki nak datang minang aku???Hah! Mimpi tak sudah, bak kata lagu tuh. Asyik bermimpi je, mana nak berkembang. Tapi, kalau betol, apa salahnya. Hahahaha.

sempena mimpi tak sudah, maka, aku letakkan picture ular, yang agak - agak geli tuh, hahahaha, bacalah entry neh, jangan geli - geli.

siot!! ade 5 kepala, aku yg neh pon 1 kepala je.

bajet kiut la plak...

wane itam plak..

nak bermesra - mesra an pulak...

merah menyala kau, Haniey, suka ko??? wane merah tuh..

bapak besar r.....

entah die tengok sape r tuh..

ular pon pandai menari taw!!!

1 fakta mengenai ular, ular pekak...

ular klu meludah, tandanya marah, sbb tuh klu gangster mrh, diorg akan meludah


11 ulasan:

  1. alahaiii ciut miut jew ko nyew ular 2..meh pinjam nak mèn lam bilik,,,ngeee=)

    BalasPadam
  2. seram plak tgk ulaq besaq 2...
    eeeiiii...

    BalasPadam
  3. kpd haniey: silakan, klu ko berani, bwk yg ular wane merah tuh.. hahahaha


    kpd cik nurul : hahahaha, taw xper..besaq!!!

    BalasPadam
  4. mimpi num 3 kot. hehhe

    cute2 le ular tu.. hehehe

    BalasPadam
  5. cik fatin : sperti yg dijangkakan....

    kenapa anda memilih jawapan tuh???

    BalasPadam
  6. hahahha...

    geli????

    nk bwk jd teddy bear x???

    BalasPadam
  7. hahahahaha..

    comeyh pe yg warne merah tuh..

    BalasPadam
  8. anaconda? bapak besar ular tu!

    BalasPadam
  9. aku_azreen : anaconda tak anaconda, mereka semua spesies ular yg xde kaki dan bersisik kering...

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai