heartbeat

Ahad, 16 Januari 2011

K.F.C. ( Bukan Khairul Fahmi Che Mat )

Aku takde tajuk untuk post kali neh. Sebabnya aku sendiri tak tau nak menulis apa. Okay, okay, aku nak menulislah neh, korang jangan marah. Aku mulakan satu persatu, chewah! Baiklah, 1st sekali aku nak cakap :

thank you!
terima kasih!
arigatou gozaimasu!

Sebab sudi menjadi follower aku. Selama aku berblogging neh, aku tak sangka yang blog aku mampu mencecah follower aku sampai ke 50 orang. Semakin hari semakin bertambah. Korang jangan risau, aku akan cuba untuk puaskan hati korang sumer yeh! Tapi aku sedikit terkilan, sebab lambat sangat mendaftar untuk Nuffnang.

2nd thing aku nak cakap, semalam ( 15.01.2011 ), ada 4 orang insan yang sangat mulia hatinya membelanja aku dan budak - budak kelas aku ( 2SGG ) makan KFC. Makan free seyh, siapa yang tak nak kan?? Tapi, mula - mula aku agak malas jugak nak pergi, tapi ikut jelah kan?? Nak tau siapa yang belanja?? Hehehe, sabarlah yunk! Aku akan cerita punyer! Ada gambar, semua sumber Facebook, so takde watermark blog aku. Sebelom menuju ke KFC JJ Taman U, aku pergi Sri Putri dulu, beli tiket nak balik rumah. Hasilnya, pada 28hb1tahun2011 aku akan pulang ke rumah pada pukul 7 malam. Fulstop!

And then, aku terows pergi JJ dengan menaiki kereta Nabila. Sampai situh, tunggu semua orang, akhirnya, masa yang dinantikan tiba. Oh, ye, orang tuh takde (T_T). ( ehy, gediknyer aku neh ). Setelah KFC terhidang, kiteorang makan sama - sama. Itadikamasu! Ehy, Bismillah dulu! ( insaf aku! ). Lepas dah habis makan, boleh pula diorang nak bergambar, memanglah, memanglah, memang nak terkeluar isi perut tadi, TETAPI mulut aku masih mengukir senyuman. Hahahaha, agak lama jugak kiteorang bergambar. Hari tu hari Sabtu, non-plastic bag day. Sebenarnya, aku sokong kempen tuh. Aku suka sampai nak buat tajuk tuh jadi research aku, tapi tak jadilah. Disebabkan hari Sabtu dan aku tak bawak beg sendiri, aku tak shopping, tapi korang kene ingat, kat area Lembah Klang and KL, diorang suke shopping sebab barang murah. Adik aku cakap, tuh strategi nak lariskan jualan.


Korang tak sabar - sabar nak tau ker???? Hahahahaha, okaylah, aku listkan nama - nama orang tuh. Mereka ialah :

  • Sharifah Sukainah
  • Fatien Amalina
  • Nur Shazlin Waheedah
  • Mohd Jahidi
Mereka berempat sangat baik hati, tapi baik hati lagi kalau belanja aku belikan Nokia C3 ( hahahahaha, gelak jahat! ). Okaylah, bloggers, silent readers, and bws all...Sampai disini je lah cerita aku, nanti aku akan ceritakan lagi.



hahaha, neh lah budak kelas aku

bajet je diorang neh

aku n leen

aku plg 1st!

chewah!!!  
Last - last aku fikir, aku nak bagi post neh tajuk KFC, boleh tak?? Kalau tak boleh pon, aku dah letak.

8 ulasan:

  1. bestnye korg g 1 clas...
    huhuhu...

    BalasPadam
  2. bese...

    ade org belanje mkn..
    spe xnk g kan???

    BalasPadam
  3. benci r tak ajak i..lalala

    BalasPadam
  4. hafiz : u yg xnk dtg skudai.. bknnye jauh sgt skudai ngn tempat u..

    huk huk huk huk

    BalasPadam
  5. bila nak blanja sy kfc pulak? hik3

    BalasPadam
  6. fatin : biler dh dpt drpd nuffnang...heheheh..
    roger sy taw!!

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai