heartbeat

Ahad, 23 Januari 2011

Nuffnang


Hari neh aku nak bercerita tentang Nuffnang. Ade berita baik untuk aku lar. Aku baru dapat payment baru. Hehehehe, seronoknyer!

And then, aku de buat poll taw gune Nuff gak. Chet, hasilnya, memberansangkan!

 
ada juga manusia yang x suke dengan aku!!! eeeiiii!!!!

And last but not least, aku dah tukar cbox aku kepada shoutmix. Atas permintaan semua, aku tukarlah, aku bukannye ape, aku sayang kat cbox aku..


4 ulasan:

  1. seronok ke men nuffnang nie ?? huhuhu... ;)

    ---------
    my latest entry:
    Perempuan, Cukup-Cukuplah !!
    http://aidyshahiezad.blogspot.com

    BalasPadam
  2. sy baru nk start sebenarnyer psl nuffnang neh..

    pe yg sy taw, nuffnang neh tempat crik duit..

    sy pon x bpe caye, tp tuh r..kite buat je lah...

    BalasPadam
  3. wahh org pon baru dpt 50 sen taw. huhu ;(

    BalasPadam
  4. nisa : kire elok jugak r tuh taw...
    huhuhuhu..klu r akak dftr awl cket..

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai