heartbeat

Sabtu, 22 Januari 2011

Follower

Sorry because it been a long time that I didn't update my blog due to my assignment and academic report writing. After about a month being an UTM student, I feel like my head all ready spinned about 20 millions time per each a day. But, it's give me benefit such as, I felt more comfortable in English writing, if there was a grammatical error, please comment on it. And today, I really like to use English as my medium to write an entry.

So, today, I want to talk about..... you alls! As my follower, I want to give a credit for you all because have sincerely become my follower. I'm not forcing you to become my follower, but I want you to be my follower with your sincerely heart. I'm felt so surprised when I sign in my Blogger account and I found that my followers has reached about 90 people. That's mean, 90 people are interested with my blog and my masterpiece.

When I'm blogwalking to others blog, I found some of them have so many followers such as Hanis Zalikha' s blog, Fatin Liyana's blog, Elia : Short and Sweet' s blog. I'm wondering if they still remember to their first follower. For me, I don't mind if I doesn't have so many followers, because I just want blogger to accept my writing, not just only be my followers but never read of what I wrote about. But, never mind lah, I'm still feeling grateful for you all my follower.

Ha, sudah, merepeklah aku dalam English neh. Sorry beb, aku neh tak pandai sangat nak cakap English, but I'm trying to use English for this entry. I'm just wanna say that I really appreciated my followers. And I want to give some credit to my first followers, Syanichi Eusoft or her real name is Rohani Yusof. Of course I'm really wanna give credit to all my followers, but I think, the first followers should get first. Without my first follower, there will no my blog, Pentas Hidup Aku.

Wokeyhlah, aku surrender, tak mau cakap English, sebabnya, tunggang langgang. Sorry kepada semuanya. Okay, aku nak bercerita tentang Syanichi/Haniey ( nama manja ). Memang pada mulanya, aku ciptakan blog neh kerana aku ingat aku nak menjadikan blog neh sebagai tempat aku meluahkan perasaan, atau tempat aku untuk menari - narikan jari - jemari aku neh di atas keyboard lappy. Tetapi, lama - kelamaan, aku rasa, aku mahu publish or popularkan sedikit blog neh. Tapi, aku tak tahu bagaimana nak popularkan blog neh.

Namun, aku masih teruskan tulisan aku sehinggalah pada suatu hari aku terkejut melihat ada sesuatu perubahan di dashboard aku. Aku baca :

1 follower

Aku klik, and tengok, blog Syanichi Eusoft, kawan aku. Adoi, aku tak tahu pon yang dia ada blog aku, dan selama neh aku tak tahu yang dia membaca setiap post yang aku publish. Ketika itu, rasa bersalah terbit kerana tak menjejaki dia. So, aku pon view blog die and follow blog dia, http://akusyanichi.blogspot.com tuh. Yang seronoknye, even masa tuh cuma dia sahaja yang menjadi follower aku yang setia, aku tetap meneruskan tulisan aku di blog neh yang diberi nama sempena nama aku. Lagi pon aku suka mempopularkan nama aku neh, sebab aku suka nama aku neh. Unik dan menarik.

Disebabkan Syanichi Eusoft/Haniey, aku menulis dan menulis dan menulis sehinggalah bilangan followers aku meningkat sehingga ke 90. Aku sangat menghargai kesetiaan dia taw yang sebenarnya. So, aku akan sentiasa bw/silent reader blog dier. Akan sentiasa kerana tanpa dia, tak kan ade orang lain yang nak jadi follower aku. Yang lain - lain jangan jeles plak. Korang pon aku hormat, cuma selalu sangat buzy dengan assigment, so, aku jarang nak update blog neh. Aku cuma akan bw blog korang pada hari Jumaat, Sabtu, dan Ahad. Hari Ahad tuh pon tengok waktu, just sampai petang sahaja.

So, minta maaf sangat - sangat kalau ada yang aku lambat sangat balas chatting korang tuh. Tak pon, aku lambat jadi follower korang. Aku akan cuba untuk cari masa, luangkan masa itu untuk korang semua.

neh time haniey minat giler dgn KFCM ( sampai skg mnt )

neh aku saje2 edit, sbb hobi aku edit picture

neh gambar Haniey dr fokus dekat

neh Haniey dgn Han, BFF ( BFF aku jugak )

opsss! terlebih sudah

6 ulasan:

  1. minat kt KFCM smpai camtu skali? heheh.. ;-p

    BalasPadam
  2. hehehhe, jgn ejek..

    sy agi kuat obses dgn MUSLIMAHMAD

    BalasPadam
  3. mekasyeh yump..hehehe..terharu hakuuu bace entry ko neh..pape hal kfcm terbaik dowh..smp skunk..6t aku mengumpat sal ko lax next entry ak k..haha

    BalasPadam
  4. haniey : xpe..aku x ksh klu ko nk ngumpat aku pon...


    hahahahahha..
    tanpa kau, siapalah aku!!!
    sebagai balasannyer,,,
    header ko berada di bwh header aku...

    BalasPadam
  5. hahahaa..monggox arr ko...agi terharu aku.a.a.aakakaaakakaa..^v^..mekasyehhh derrr..

    BalasPadam
  6. hahahha, anda layak menerimanya!!!

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai