heartbeat

Selasa, 22 Mac 2011

Aku Mahu Kahwin

tengah mikir, sapelah bakal laki aku neh

Ha kau, tajuk pon sudah memberikan kontroversi. Kontro ker? Sendiri bacalah. Hahaha, tak, tadi ada makan - makan dekat UTM under Fakulti Pendidikan, Nanad pula jadi supervisa nya. Siapa Nanad?? Alah, blog itik tuh. Huhuhuhuu, dia lah tuh. Jap, jap, curik dia punya header dulu.


neh dia, asal gambar itik, die punyerlah tuh


Dialah tuannya empu mengajak makan. Segalanya sedap.Mau tak nye sedap, dah tema makanan kali neh perkahwinan. Nak - nak pulak aku ambil set Indian, memang aku rasa sedap je r. Tengok ayam tandoori pon dah kecur air liuh. Cuma tadi aku rasa pedas. Tak tahulah mana 1 pedas. Nasi ke, ayam ke, or karinya. Agak pening mencari mana 1 yang pedas. Lepas tuh perut aku terasa senak yang amat sebab terlalu banyak yang aku makan. Cuma agak terkilan ialah carrot cake takde kowt. Tuh maknanya dia suruh aku beli kat Secret Reciepe. Adoiyai. Eh, nak tengok gambar? Sila, sila, semua gambar neh hak milik kawan aku, tapi aku letak watermark sebab privasi. Nanad, kalau nak yang ori, cakap. Heheheee..

mango lassi

pak2, kawan aku yang snap pic neh semua


mereka pon wujud????
  
menu kita hari neh

sardine murtabak.. nyum, nyum


puding menggantikan carrot cake.. :(, tp sedap!~

aku sedang melahap puding

taraaa, di hadapan restoran lawang di Fakulti Pendidikan

Sedap makanan semua. Hahaha, kenyang mati aku kat bilik tadi.

7 ulasan:

  1. wahh!! nad nak!! emailkan gmbr nnt yer..
    xde pon tngkap gmbr ngan nad..wuwuwuw~

    BalasPadam
  2. wah, bestnye kan. terliur tgok makanan2 tu semua, huhu

    BalasPadam
  3. nad : wokeyh nad..hehehe..tp sok ea...skg nk tdow..


    yul : tuh r, buli kite agi..

    BalasPadam
  4. dlm byk2..
    puding tu yg menarik hati cik pulau.. hahaha..

    BalasPadam
  5. cik pulau : puding tuh mmg sedap!!~


    kak sunah : hehehe, akak jauh sgt..kt fke..

    BalasPadam
  6. wahhh...sedapnye masakan tema india...nak sikit ayam tandori tu...uhuhu

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai