heartbeat

Isnin, 21 Mac 2011

Dear Cik Epal

sekarang aku memang giler Twitter. jika sesiapa ada twitter, sila - silalah follow aku. nama twitter aku ialah shahsyaz. taip je, memang ada dan wujud, malah memang sedang bergiat aktif. hahahaaa. so, masa twit tadi, aku dah hilang idea nak tulis entry terbaru, tapi bila aku baca twit Cik Epal :

tuh dia nama twitter aku, sila - sila follow i

klik, terus g blog Cik Epal

so, dengan ini, aku dah berfikir untuk membuat entry mengenai CE ( dan mengharapkan balasan jawapan, hihiihhii ).

dear Cik Epal, ade banyak soalan saya nak bertanya kepada CE, tetapi, saya tak tahu sama ada terbalas atau tidak setiap soalan - soalan saya ini.


  • bagaimana CE mendapat nama Cik Epal?
  • siapakah yang mendorong CE untuk berblogging?
  • jika CE bukan seorang blogger, siapakah CE yang sebenarnya?
  • siapakah follower pertama CE ( ingat lagi x? )
  • apakah perasaan CE sekarang neh?
dan soalan terakhir daripada saya ialah : 

CE suke warne ungu ker??
neh kes takde idea nak buat apa entry terbaru.

5 ulasan:

  1. ececeh, soklan cepumas nie, ah bagus jugak. nk thu jugak kan asal usul cik epal nie. hehe.

    BalasPadam
  2. yul: mmg tujuannya nk berkenalan dgn die..hihihiiii


    farasakura : jgn jeles yunk!~

    BalasPadam
  3. cam kenal jer CE ni..hehe.

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai