heartbeat

Sabtu, 26 Mac 2011

My Schedule For The Next Week



FIY ( chewah, nak berlagak macam FL pulak ), next week memang aku buzy. Kemungkinan besar, tak akan update blog. Mungkin dalam masa seminggu. Facebook bukak sekadar untuk mendapatkan info mengenai kelas /ujian seterusnya. Twitter, maaf tak bukak. Tak dapat nak buli Yul Je lagi. :(

Jadi, untuk mengubat segala kedukaan korang sebagai pembaca setia blog aku neh, aku ingat nak buat sedikit ucapan trimas kerana masih lagi sudi membaca blog aku neh even tak sehebat FL, HZ, ZZ, sesiapa je lah yang hebat lagi. Lagi 1, aku bercadang nak buat bloglist baru semula. Aku dah tahu cara - cara, so aku ingat aku nak buat bloglist terbaru. Jadi, aku nak bukak peluang kepada semua pembaca blog aku yang nak join bloglist aku neh, mudah je caranya. Just letak link korang dekat komen entry neh. InsyaAllah, ada masa, aku akan buat bloglist yeh? Kepada mana - mana bloggers yang letakkan aku di dalam bloglist mereka, tolong kontek - kontek aku di shoutbox/komen di entry neh. Mudah aku nak letakkan blog korang pulak di dalam bloglist aku.

Chewah, so,aku nak ceritalah sedikit apa akan terjadi untuk next week aku neh.

Hari Isnin :
I have English class and I have to submit draft 2 and redo draft 1. Aiyok!! Manyak tarak bestlah. After that have to meet with my lecturer to take my marks for assignment. I think, that report was the worse report I have ever done in my life k?? Okaylah, after meeting with my lect, I have to do some research on my programming subject. Uggrhhh. Well, FIY, I doesn't like Programming and I doesn't know how Hanis ( the best programming's student in my class ) can answer everything about programming. Not only Hanis, also Ina ( Sharina, yes, girl! ). I wonder, how their brains work when think how to solve programmings problem. Haiyak! English aku pon terabur.

Selasa/Tuesday :
Okay, Tuesday, doesnt have any test or quiz, but I'm buzy with my group assignment. So, there's no chance for me to update my blog. Sorry again.

Rabu/Wednesday :
I have lab test programming. OMG! Open your eyes man!!!!! Oh! What I'm gonna do right now?? Pray in front of the screen? Yeah! Start to do exercise programming from this moment.

Khamis/Thursday :
Need to study more and concentrate more on my subject, especially on Spatial Statistic because Friday is retest for that subject.

Jumaat/Friday :
The test begin!~

So, I'm so sorry if I can't update my blog like last week. I think I need to stop blogging right now. Sorry.

De masa aku update lagi.

  bubye u all!~ luv u!~ 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai