heartbeat

Ahad, 6 Mac 2011

Persoalan Lagi

Kali neh aku ditag oleh piah becok. Hehehehe, jangan gelak dengan nama dia r. Ada lagi nama yang lagi pelik daripada dia taw. Muehehehehhehe. Sekarang aku nak menjawab semua persoalan dia tuh. Silakan :




Single, already taken or having a crush?

Okay, secara jujurnya single, tetapi aku sedang dilamun cinta oleh seseorang, tapi seperti yang aku tulis, aku tak nak bagitaw sesiapa pon. Biarkan di dalam hati, seperti kata – kata seorang blogger neh, lebih baik berdiam diri. Siapalah aku untuk dia di sisinya. Aku mengerti.

Nama gf/bf?

Tak yah taw lah nama.


Tema perkahwinan?

Pernah terfikir. Aku rasa aku nak berkahwin ala – ala garden gtuh. Aku mahukan pelamin seperti di atas taman kayangan. Aku nak tema warna biru langit, orang cakap baby blue dan warna putih. So? Kelihatan tenang dan aman tak tema perkahwinan tuh?


Beza sahabat & kawan?

Sahabat bagi aku lebih rapat manakala kawan, semua orang boleh jadi kawan.


Siapa sahabat baik daku?

Banyak sangat jika aku mahu list.


Tulis seorang sahaja sahabat baik daku?

Muehehhehehe, terdapat diskriminasi di sini sekiranya aku tuliskan namanya disini. So, baik aku sendiri cakap di dalam hati.


Sila upload pic daku yg paling buruk?

Tiada dalam rekod ( sebab terlalu buruk ). Aku rasa paling buruk kat bawah neh kowt?



Sila upload pic daku paling cantek?



Banyak, hahahahahahahhaahahaha. Salah satunya di atas neh lah, cantik tak??

Sekian untuk entry kali neh. Owh, tagged yeh? Macam biasalah, semua orang aku tagged. Nak buat ke tak nak, aku tak kisah, tapi tuh lah, kalau dah buat, boleh tinggalkan link, insyaAllah aku akan terjah entry korang tuh. Kalau tak tinggalkan entry, memang sorry lah nak pergi check. Tinggalkan dalam shoutbox pon takpe gak.

19 ulasan:

  1. cantik je gambar yang paling odoh 2...mane aci..kate gambar paling odoh..hheehehehehehehehe...caoi tpu.....heheeheheh

    BalasPadam
  2. wahhh yg cantek tu mmg cntk tp yg huduh tu mmg superb lah. HHAHAHAA klaka la kak pic tu!

    BalasPadam
  3. ape ni???sume jawapan pon vague..kenalah bg tau secara jujur sape!!!eheehhe

    BalasPadam
  4. wah nak kawen ala2 garden tu...huhu...smoga cepat kawen...eh

    BalasPadam
  5. kiwi : eh, neh k.ain...k.ain : bruuk aper gambar tuh..huhuhuhu

    BalasPadam
  6. nisa : hahahha, gambar yg cantik tuh dah kene edit kaw2..

    BalasPadam
  7. furball : demi ko furball, aku bg taw gak r..sebenarnyer malu..wahahhaha, nama BF aku ialah.... jeng, jeng, jeng! ..namanya ialah MUSLIM AHMAD..hahahhaa

    BalasPadam
  8. man yusoef : hehehehe, malu lah.. blushing.. *wink, *wink..

    BalasPadam
  9. shahsyaz,,siapakah gerangan lelaki yg bertuah itu yg berjaya mncuri hati shahsyaz???huhu..bgtaw alief la..alief janji tak bgtaw orang..meh bisik kat telinga alief..huhu...

    BalasPadam
  10. alief : hahahahha, nk taw gak ker?? meh, ksik cneh telinga alief..

    (,")/....

    (",)?..... ( telinga alief )

    (,")} ...... ( muslim ahmad )

    hehhehehehe

    BalasPadam
  11. cehhh..pemain bola tu rupanye..bukan dia dah ada gf ke??huhu..muslim alief tak nak ke??ahaha//gurau je

    BalasPadam
  12. selamat bertagging!:)

    meh ke rumah..
    ~stationery~
    keep in touch ye..♥♥♥

    BalasPadam
  13. u are so beautiful dear......:)
    _ikhlas okeh_
    ceewahhh falling in lov ngan sape laa tu yer... kasi cite sket...:)

    BalasPadam
  14. alief : wahahahahha..muslim alief x moo... nnt kuat merepek mcm alief kang...

    BalasPadam
  15. najwamz : tq dear ats pujian tuh..sebenarnye, gmbr tuh dh di edit se-kaw2 nyer..hehehe, tuh psl nmpk lawa sgt...

    BalasPadam
  16. ko kate udoh pic 2...
    aku yg snap tau...
    da tntunye la cun...
    haih2...

    seyes r ckp...
    cun sioottt pic yg puteh mlepak 2...
    adoooiii bisa cair gua ini...
    hakhakhak,...

    BalasPadam
  17. nurul : actually aku sudah mencarik gambar yg betol2 huduh, tp x jumpe, xpe r, kang aku update blog agi, aku upload pic plg buruk..huhuhu

    BalasPadam
  18. kulit licin jer..
    jeles!!!

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai