heartbeat

Sabtu, 5 Mac 2011

KAMI BLOGGER AKTIF UTM


NAMA : Shahrul Syazyan binti Shahbudin
UMUR : 22 tahun
NO. KAD MATRIK : wakakakakkakakaka


TEMPAT YANG MENARIK DI UTM SKUDAI : Arked Kolej 11, dah ada banyak gerai makanan yang dibuka, sedap semuanya. ( gua x rak main2 r )
tapi, kalau nak jadikan tempat gathering ialah Tasik Ilmu yang berdekatan dengan rumah NC. situ bagi aku tempat paling cantik dan indah. tak tipu! seyes!


Lengkapkan slogan : "SAYA RASA BLOGGER UTM sangat cool apabila mereka melangkah di sepanjang laluan UTM terutama sekali di Jalan Insaf ( tempat pak guard selalu spotcheck ) dan laluan sepanjang hadapan masjid, eventhough mereka tidak terkenal, tp mereka tetap nampak cool..hahahha "

nad, kak sunah, okay tak slogan neh? ke kene reject??
wahahahahha

neh link untuk info lebih..

kepada semua utm bloggers yang follow aku, please join gathering neh, sebab kak sunah teringin nak berjumpa dengan kite - kite neh taw..

6 ulasan:

  1. time lalu kat JLn INSAF trus tunduk bawah jer...hahaha!!!

    BalasPadam
  2. wahahahah, insaf dgn pak guard yg lalu...

    sbb tuh tunduk..
    x pon cpt2 cover dada klu x pki matrik...

    hahhahaa

    BalasPadam
  3. wah uitm je blom ade geng blogger. nanti saya nak tubhkan plak lah. heheh

    BalasPadam
  4. r-5 : buatlah..nnt sy nk join..wahahahaha, shah alam ngn johor jauh..cane nk join ea???

    BalasPadam
  5. datang melawat entry blogger UTM

    BalasPadam
  6. m.n. syukri : joinlah segmen neh..kite sedang mengumpulkan seramai yg mampu,...

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai