heartbeat

Selasa, 15 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Aku buka je blog abg Ben neh, tiba - tiba ade entry baru, tapi baru sekarang nak join. Takpe, aku ada lagi 2 jam lebih, sempatlah!~

Latar Belakang : 

Err, nama Shahsyaz, panggil Shaz ( khas untuk bloggers sahaja, yang mengenali di luar dunia blog, sila panggil nama yang telah dikhaskan ). Saya lahir 1989 di Port Dickson. Jadi, kalau ikut entry neh, saya merupakan bloggers Negeri Sembilan, tetapi membesar di Kinrara. Namun demikian, kini saya berada di Skudai kerana sedang melanjutkan pelajaran di UTM skudai bersama - sama dengan Nanad, kak Sunah, dan kak Sara. Saya merupakan pelajar di dalam bidang Geoinformatik. Sila google jika mahu mengetahui lebih lanjut mengenai bidang pelajaran saya itu. Bidang saya itu berkaitan dengan GIS. Saya pERNAH BERJUMPA DENGAN ABG Ben, wahaha, ade gambar lagi tuh taw!~

Profession :

Student's of Bachelor in Science Geoinformatic, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Research University.

Blog Favret : 

Rasanya saya baca semua blog kowt. Semuanya saya minat baca, eventhough blog tuh agak kuat mengutuk blogger lain.

Blog bukan favret : 

Kalau blog tuh tak pernah update, sorry the mory r. Kalau dia artis ke, jutawan ke, aku memang tak suka buka, lagilah kalau nak follow. 

Impian terhadap blog sendiri : 

Dengan harapan yang tinggi, agar blog neh mendapat pembaca yang setia. Maksudnya, ada sahaja orang yang membaca entry blog aku neh dan cuba untuk memberi komen yang positif. 

Taaarrraaa! Sempat lagi buat entry baru walaupun esok ada test Remote Sensing. Sekian, terima kasih!~

19 ulasan:

  1. good luck for test syaz

    ehem..orang n9 rupanya.......

    BalasPadam
  2. blog saya "selalu" hapdet.. jangan tak datang.. hehe..

    BalasPadam
  3. wahhh mcm best je. nak join jjugak lah^^

    ehh org nogori yee? bau tau la akak org sana :)

    BalasPadam
  4. kak ayu : a'ah, org n9, tp membesar kt kl...tq kak..arp2 r dpt jawab sat agi neh..

    BalasPadam
  5. abg kasawari : baik!! tp skg perlu konsentret kt test!!~

    BalasPadam
  6. nisa : cepat join, n then tinggalkan jejak kt shoutbox..nk bce..heheheee

    BalasPadam
  7. nanad : hehehe, dh bce nanad punyer!~

    BalasPadam
  8. hai..ok..singgah dari segmen BA jugak..


    salam kenal2..

    blogwalking+folllowing..

    sudi2 la singgah blog saya~~

    BalasPadam
  9. ain : salam perkenalan dr sy!! :)

    BalasPadam
  10. salam perkenalan...

    ahaii orang senegeri..huhu

    jom singgah-singgah =)

    BalasPadam
  11. eintanliana : masheh sudi dtg ke blog sy.. :)..

    sy akan cuba utk hadir ke blog awk secepat mungkin..

    BalasPadam
  12. syaz,,alief pernah gi sekali je negeri sembilan..huhu..alief teringin sgt nak mandi pantai port dikson tu..nnti syaz tman alief jejalan situ ye..huhuhu

    BalasPadam
  13. aleif : shaz tggl kt KL, hehehe, tp dekat je ngn shah alam tuh...

    nnt de mase kite g r PD..hehehe

    BalasPadam
  14. singgah diblog kamu. ;)
    suke dgr lagu blog kamu ni.

    kita pon stdy kat johor. uthm. heee.

    salam perkenalan. ;)

    BalasPadam
  15. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. liena : tq singgah di blog sy.. :)


    kei seichi : tq singgah!! :)

    BalasPadam
  17. prince blogger kl...
    selamat berkenalan ye...
    jom jadi member nak???

    BalasPadam
  18. prince : tq!!! insyaAllah bleh jd member awk :)

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai