heartbeat

Sabtu, 26 Mac 2011

Aku Mahu Menangis

Sperti tajuk entry, memang aku nak menangis pon. Aku ada banyak sangat masalah sekarang neh. Yang pertama :


okay, gua taw, gua bukan Fahrin Ahmad untuk menangis, tapi gua boleh jd kekasih sejati FA


  • Assigment/Study
Secara tiba - tiba je tadi lecturer suruh hantar assignment secepat mungkin. Kiteorang sekelas mulalah terpinga - pinga macam monyet dapat bunga. Eh, salah peribahasa. Kemudian lecturer yang sama nak buat retest. Okay, aku sudah pening. Ditambah lagi dengan assigment lain yang tertunggak - tunggak. Semua assigment yang tinggal ialah assigment group. Lepas tuh, entah bila nak study. Asal ada niat nak study, mulalah ada agenda lain. Final exam start hujung bulan 4. Lagilah hati aku berdegup kencang. Belajar tak seberapa. Next week ada lab test programming. So, kesimpulannya, masalah pertama aku ialah berkaitan dengan pelajaran dan universiti.

  • Bloglist
Yang neh masalah utama dalam blog aku. Kalau korang perasan, secotet je bloglist aku kan? Actually aku nak buat banyak - banyak macam kak Sunnah and Nanad, tapi aku tak retilah. Berkali - kali dah aku buat. Langsung tak menjadi. Kemudian tadi aku fikir nak buat Pages. Bila dah buat, tak menjadi pula. Kepala aku dah menggeleng - geleng neh. Tak retilah, tak retilah.!!!~~~~ Internet malam neh buat hal pulak. Neh lagi berapi diri ini.

Akhirnya, aku masih dibelungi dengan masalah - masalah neh. Macam mana aku nak selesaikan semuanya?? Menggunakan konsep whole-to-part atau part-to-whole?? Bagaimana??? Ada cadangan ? Atau aku neh sepatutnya tidur dan selesaikannya hari keesokannya???


Dan akhirnya, aku ingin mengatakan, TERIMA KASIH  yang amat - amat kepada NANAD kerana sudi menjadi cikgu aku sebentar tadi untuk tunjuk ajar mengenai bloglist neh. Wau!!!! 


okay, gua bukan kera dapat bunga, dapat bunga cium and then buang.

9 ulasan:

  1. huuhu..
    xpe2..nad pon dulu cmni jugak..
    =)

    BalasPadam
  2. jom setadi..hehe..
    da nak abes da sem nie..jap je kan..ngeeee

    BalasPadam
  3. tidoq dulu baru selesai msalah. ahahaha

    BalasPadam
  4. wohoo.. cik pulau x buat bloglist pun..
    ingat nk buat.. tp nntila kot..
    buzy la skang ni..
    assignment banyak.. huhuhu..

    BalasPadam
  5. nanad : hahaha, maklum r, newbie

    alya : hehehe, jom2...sekejap je dh abs thn 2..

    nub : sgt betol tuh,..

    cik pulau : uh??? kene buat taw, nnt msukkan blog sy taw.. :)

    BalasPadam
  6. chettt...x ley blahh tul fahrin ahmad tuh...haha

    BalasPadam
  7. haniey : hahahhaha..jgn igt ko sorg je taw de FA

    BalasPadam
  8. saya suka blog anda..
    anda juga bisa mengujungi jasa custom clearance dan kayu jabon SALAM

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai