heartbeat

Ahad, 13 Mac 2011

Persiapan Ke Dinner Kolej 11

Wokeyh, kepada sesiapa yang merupakan penghuni tegar kolej 11, kolej ini akan mengadakan dinner pada malam ini pukul 7.30 malam. Bas sudah disediakan di bawah, maka berjalan kita ke bawah. Tema dinner ialah berkaitan dengan P Ramlee, maka, tema formalnya ialah retro. Aku tak faham kenapa ramai sangat yang suka tema retro kali neh. Huhuhu, demi makan, macam semalam, aku pergi juga. Aku cakap dekat mak aku, sejak akhir - akhir neh de banyak jemputan ke dinner, mak aku pon cakap, : 

aktiviti membela lemak tuh

Wahahahhaha, tapi semalam memang syurga makananlah! Wokeyh, stop cerita semalam, hari ini kita bercerita. Sekarang tengah pikir nak pakai baju apa? Of course lah baju kurung. Mekap pulak? Yelah, tak kan nak biarkan muka togel je kan? Tak cantik pulak. Ehmmmmmm.....  (o_0). Fikir cepat!!! Pantaskan otak tuh untuk berfikir atau lebih dikenali dengan " pergerakan minda ".





Masih blurrr. Sekarang pukul 3.17pm, so ada beberapa jam je nak dekat pukul 7 malam. Tet! Tet! Tet! 

Tapi, masa tengah online Facebook, tiba - tiba ada 1 fanpage neh. Tak boleh belah r fanpage tuh. Tara!!!! Fanpage member sendiri..hehehe. Nak promotelah kat blog neh. Muehehehhehe. Silalah like fanpage neh yeh!~


sila tekan link di picture untuk like fanpage tuh yeh.


Err, masih lagi blur untuk malam neh. Pulak, tiba - tiba aku kena cari orang untuk beli tiket, alahai, mana orang neh. Aku call tak angkat - angkat. Sumpah seranah jugak sat lagi.

4 ulasan:

  1. he he he.. pakai sari agak2 bole tak.. dulu zaman p ramlu pon ada india an.. hee

    BalasPadam

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai