heartbeat

Rabu, 2 Mac 2011

PROKID SRI AMAN ( 1st Day )

Wokeyh, I'm back with another story in my life. Something to get off my chest! Chewah! Mu royak cket gapo dio nak citor neh. Wokeyh, aku tahu, aku dah lama tak update blog disebabkan amat buzy kerana membuat kebajikan. Hari neh aku nak update mengenai aktiviti aku selama 3 hari 2 malam di Sekolah Menengah Sri Aman, Kota Tinggi. Secara am nya, sekolah ini terletak di Felda, so korang dapat agak keadaannya kan? Memang sekolah tuh kelihatan agak mundur ( line Hotlink langsung ZERO!!! ). Hal ini menyebabkan aku terpaksa off phone, lebih - lebih lagi aku nak save batry kowt. Aku akan update mgikut hari yeh. So, entry yang pertama merupakan sekadar aktiviti - aktivit yang dilakukan sepanjang hari pertama. Check it out! 


neh group adik - adik aku buat presentation mengenai nama group, cheers, and moto.
yang tukang bercerita tuh Aidil namanya, cita - cita nak jadi artis!! woooaaahhh!!
akak sokong kau Aidil!!!!



neh keseluruhan group aku!!
dari depan amir,amirul,syahril,syafiq,aidil, syiera,aini, iera, su,

 
  
  
  

 
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 


neh gambar yang dapat aku snap untuk hari pertama, sebenarnya banyak, tp aku dh tapis..nantikan next day plak..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila - silakan untuk berkomen...segala kritikan anda saya amat hargai